• Nedavno
BZ 3D 2pcs Ender 3 CR10 Titanium Legura Bi-metalna hladnjaka, nadogradnja Glatka sva metalna bimetalna hladnjaka za Ender 3 / V2 / Pro / Ender 5 / Plus / Pro / CR-10 / CR-10S originalni hotel.

BZ 3D 2pcs Ender 3 CR10 Titanium Legura Bi-metalna hladnjaka, nadogradnja Glatka sva metalna bimetalna hladnjaka za Ender 3 / V2 /

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovo je dizajn grane bimetalne vrućine. Njegov prednji kraj termičkog blokiranja izrađen je od legure titana, a krajnji kraj je napravljen od materijala od legure bakra. Ima snažnu sposobnost toplotne blokade. Za 1,75 mm filament. Legura od titana smanjuje provodnu toplotu na položaju grijanja i bakra za rasipanje topline za ubrzanje toplotne vode. Koristimo poseban postupak da ih čvrsto držite zajedno. Ne morate se brinuti zbog toga što je oštećena. U usporedbi s konkurentnim proizvodima, unutrašnji zid cijevi je glatki (smanjujući šansu za začepljenje filamenta). Sučelje je glatko i preciznije (može učinkovito spriječiti propuštanje sile). Zamena sa naprednim mašinama za preradu.Modifikovano metoda za toplinsku obradu.Strict Osiguranje kvaliteta.Ne burrs, anti-oksidacija i čista površina. Kompatibilan : Ender 3, Ender 5, CR10 serija serije Hoted. Ovo je dizajn grane bimetalne vrućine. Njegov prednji kraj termičkog blokiranja izrađen je od legure titana, a krajnji kraj je napravljen od materijala od legure bakra. Ima snažnu sposobnost toplotne blokade. Za 1,75 mm filament. Legura od titana smanjuje provodnu toplotu na položaju grijanja i bakra za rasipanje topline za ubrzanje toplotne vode. Koristimo poseban postupak da ih čvrsto držite zajedno. Ne morate se brinuti zbog toga što je oštećena. U usporedbi s konkurentnim proizvodima, unutrašnji zid cijevi je glatki (smanjujući šansu za začepljenje filamenta). Sučelje je glatko i preciznije (može učinkovito spriječiti propuštanje sile). Zamena sa naprednim mašinama za preradu.Modifikovano metoda za toplinsku obradu.Strict Osiguranje kvaliteta.Ne burrs, anti-oksidacija i čista površina. Kompatibilan : Ender 3, Ender 5, CR10 serija serije Hoted. Lista pakiranja 2pcs CR10 od legura titana sa dvo-metalnim hladnjakom. Za 1,75 mm filament Napomena : Otkrili smo da mnogi kupci ne znaju kako pravilno instalirati mlaznicu. Sjetite se temeljnih problema u postupku instalacije. Samo pobrinite se da su preslika s mlaznicama i hladnjakom za toplu i zapečaćeni. Inače, rastopljeni potrošni materijal procurit će duž rupa za vijke. Ako bilo kakvo pitanje, slobodno se obratite ili QA-e, BZ 3 D posvećen je pružanju da vam pruža najbolju uslugu!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.