• Nedavno
GBA-SZC 2PCS ENDER 3 CR10 TITAMIJSKA Legura Bi-metalna hladnjaka za ENDER 3 / V2 / PRO / ENDER 5 / PLUS / PRO / CR-10 / CR-10S serije za 1,75 mm filament.

GBA-SZC 2PCS ENDER 3 CR10 TITAMIJSKA Legura Bi-metalna hladnjaka za ENDER 3 / V2 / PRO / ENDER 5 / PLUS / PRO / CR-10 / CR-10S serije

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1.Kompatibilno : Ender 3, Ender 5, CR10 serija Originalni hotel. 2.Ovo je dizajn podružnice bimetalne vrućine. Njegov prednji kraj termičkog blokiranja izrađen je od legure titana, a krajnji kraj je napravljen od materijala od legure bakra. Ima snažnu sposobnost toplotne blokade. Za 1,75 mm filament. 3.Itanijum legura smanjuje izvođenje topline na položaju grijanja i bakra za rasipanje topline za ubrzanje toplotne vode. Koristimo poseban postupak da ih čvrsto držite zajedno. Ne morate se brinuti zbog toga što je oštećena. 4. Zrakovan konkurentnim proizvodima, unutrašnji zid cijevi je glatkiji (smanjuje šansu za začepljenje filamenta). Sučelje je glatko i preciznije (može učinkovito spriječiti propuštanje koljenja). 5.Replacement sa naprednim mašinama za obradu.Modifikovana metoda za toplinsku obradu.Strict Osiguranje kvaliteta.Ne burrs, anti-oksidacija i čista površina. 1.Kompatibilno : Ender 3, Ender 5, CR10 serija Originalni hotel. 2.Ovo je dizajn podružnice bimetalne vrućine. Njegov prednji kraj termičkog blokiranja izrađen je od legure titana, a krajnji kraj je napravljen od materijala od legure bakra. Ima snažnu sposobnost toplotne blokade. Za 1,75 mm filament. 3.Itanijum legura smanjuje izvođenje topline na položaju grijanja i bakra za rasipanje topline za ubrzanje toplotne vode. Koristimo poseban postupak da ih čvrsto držite zajedno. Ne morate se brinuti zbog toga što je oštećena. 4. Zrakovan konkurentnim proizvodima, unutrašnji zid cijevi je glatkiji (smanjuje šansu za začepljenje filamenta). Sučelje je glatko i preciznije (može učinkovito spriječiti propuštanje koljenja). 5.Replacement sa naprednim mašinama za obradu.Modifikovana metoda za toplinsku obradu.Strict Osiguranje kvaliteta.Ne burrs, anti-oksidacija i čista površina. Lista pakiranja 2pcs CR10 od legura titana sa dvo-metalnim hladnjakom. Za 1,75 mm filament Napomena : Otkrili smo da mnogi kupci ne znaju kako pravilno instalirati mlaznicu. Sjetite se temeljnih problema u postupku instalacije. Samo pobrinite se da su preslika s mlaznicama i hladnjakom za toplu i zapečaćeni. Inače, rastopljeni potrošni materijal procurit će duž rupa za vijke. Ako bilo kakvo pitanje, Welcom da kontaktirate ili QA-e u bilo kojem trenutku, GBA-SZC je posvećen pružanju najboljeg servisa!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.