• Nedavno
Easy Live Center by easy Wood Tools

Easy Live Center by easy Wood Tools

Zahvalnost:
KM 71.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

# 2 MORSE KONUS. CUP CENTAR NAVOJEM 3/4-10 ZA DODATNU OPREMU. 5/16 " KROZ RUPU. PRECIZNI UGAONI KONTAKTNI LEŽAJEVI, ZAPEČAĆENI I PODMAZANI. NE ZAHTIJEVA ODRŽAVANJE I MOŽE SE NOSITI I SA POTISNIM I SA RADIJALNIM OPTEREĆENJIMA. Precizni ugaoni kontaktni kuglični ležaj od 40 stepeni, zapečaćen i podmazan za život, nosi i potisno opterećenje i zadnje radijalno opterećenje.U kombinaciji sa preciznim radijalnim ležajem u nosu, ova dva podešavanja ležaja će pružiti dugotrajan servis i tačnost. Vrh centra se proteže i preokreće za smještaj vašeg okretanja. Ravni kraj je koristan pri bacanju unatrag pomoću vakuumske stezne glave ili stezne glave za džem. Centar će podržati rad bez označavanja dna komada. Centar za čaše je sa navojem 3/4-10 za standardnu dodatnu opremu. Rupa od 5/16 " kroz rupu sadrži bušenje. #2 Morse konus se koristi 3/8-16 za aplikacije trake za crtanje. Središnje tijelo i drška su obloženi za otpornost na koroziju.

Više detalja

Izbor kupaca

LM-13/16 13/16 trn za strug

KM 8.00

Prečnik : 13 / 16" Dužina : 6 1 / 4" Suženo .0005 " po inču Manja veličina na malom kraju Očvrsnuto i sameljeno Manja veličina na malom kraju Za držanje predmeta sa kružnim provrtom

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.