• Nedavno
4 inčni rotacioni sto 100mm sa 65mm strugom steznom glavom i zadnjim + M6 kompletom za stezanje navoja.

4 inčni rotacioni sto 100mm sa 65mm strugom steznom glavom i zadnjim + M6 kompletom za stezanje navoja.

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Rotacioni sto 4 inča / 100 mm sa 65 mm strugom za steznu glavu i zadnji deo + stezni komplet. Rotacioni sto horizontalno i vertikalno 4" / 100 mm sa 65 mm steznom steznom glavom i pozadinskom pločom za glodalicu prečnik stezne glave : 65 mm vertikalna visina centra : 2-1 / 16 " (približno. 51 mm) ručni točak se može podesiti na nulti ručni točak koji se gradi u 10 min podjelama kalibriranim u 5 Min Inkrementu oko oboda 36 : 1 omjer se može koristiti i vertikalno i horizontalno. TAILSTOCK ovaj zadnji deo se uglavnom koristi između našeg rotacionog stola 3", rotacionog stola 3" naginjanja , rotacionog stola 4", rotacionog stola 4" naginjanja i rotacionog stola 4 " HV4 modela. Koristi se kada je potreban između rada u centru. Oni su podesivi za različite visine i imaju finu središnju tačku za uvlačenje, a središnji vrh je očvrsnut i samljeven. Sastoji se od dobrog kvaliteta livenog gvožđa. Veoma je koristan proizvod za upotrebu. Komplet za stezanje M 6 ovi kompleti za stezanje se koriste sa našim rotacionim stolovima za stezanje na stolu mašine. Set sadrži 2 stezaljke, 2 bloka, 2 zavrtnja i T-matice, kao i prirubnicu metričkog navoja. Oni su polirani i brušeni sa svih strana.

Više detalja

Izbor kupaca

SET DRŽAČA MATRICE ZA STRUG

KM 1.33

METRIČKI MT1 SET DRŽAČA MATRICE ZA STRUG Odlično rješenje za navoje u metričkim dimenzijama matrice Sadrži 6 različitih veličina matrica veličine 16mm, 19mm, 20mm, 25mm, 30mm i 38m

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.