• Nedavno
Čista praćka za hodanje kompresije - udobne podstavljene šetnje - koristite za jogging, trčanje, rad

Čista praćka za hodanje kompresije - udobne podstavljene šetnje - koristite za jogging, trčanje, rad

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mašinsko pranje. Podstavljena peta i nožni prst : čarape za hodanje sadrže podstavljenu petu i nožni prste kako bi se spriječilo divljači i pomoć u apsorpciji udara. Wilure Wicking : Napravljen od naprednih pređe, čarape za hodanje fitiraju vlagu kako bi se spriječilo izgradnju znojenja. Vrh ventilacije : Na vrhu čarapa, mreža za ventilaciju mrežice osigurava da se noge ostane cool i udoban. Ultra-mekani potplat : Čitav potplat čarapa za hodanje je izuzetno mekan i udoban. Napravljeno od 82% polipropilena / 12% najlon / 6% spandex. 100% Garancija zadovoljstva : Znamo da su ove čarape najudobnije čarape koje ćete ikada nositi. Garantujemo! Ako nije potpuno zadovoljan, jednostavno vratite čarape natrag za puni povrat. Mašinsko pranje. Podstavljena peta i nožni prst : čarape za hodanje sadrže podstavljenu petu i nožni prste kako bi se spriječilo divljači i pomoć u apsorpciji udara. Wilure Wicking : Napravljen od naprednih pređe, čarape za hodanje fitiraju vlagu kako bi se spriječilo izgradnju znojenja. Vrh ventilacije : Na vrhu čarapa, mreža za ventilaciju mrežice osigurava da se noge ostane cool i udoban. Ultra-mekani potplat : Čitav potplat čarapa za hodanje je izuzetno mekan i udoban. Napravljeno od 82% polipropilena / 12% najlon / 6% spandex. 100% Garancija zadovoljstva : Znamo da su ove čarape najudobnije čarape koje ćete ikada nositi. Garantujemo! Ako nije potpuno zadovoljan, jednostavno vratite čarape natrag za puni povrat.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Women's Swoosh Pad bh

KM 3.33

82% poliester (reciklirani), 18% elastan Zatvaranje povlačenja Mašinsko pranje Čvrsto uklapanje za čvrsto uklapanje Mašinsko pranje Tehnologija suhefita Wicks se znoji od tijela i osigu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.