• Nedavno
Ženska 3/4 rukava Uskršnja majica Slatki zečji jaja Grafičko pismo Ispiši labavu bluzu Crewneck Ležerne prilike pulover

Ženska 3/4 rukava Uskršnja majica Slatki zečji jaja Grafičko pismo Ispiši labavu bluzu Crewneck Ležerne prilike pulover

Zahvalnost:
KM 4.14

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Također mogu nositi kao donja i podudaranje s kaputom zbog čega izgledate moderniji i šik!. Prozračna tkanina, lagana, meka i udobna, prilagođena koži za trošenje u neposrednoj blizini. Boja : # 05 Yellow Veličina : Velike promocije mogu varirati ovisno o boji / veličini. Odabir XPSjbbb : Ako imate bilo kakvih problema u kupovini ili korištenju proizvoda, recite nam da to riješimo na vrijeme. Molimo vas da dopustite razliku od 2-3cm nakon ručnog mjerenja. Možda nećemo moći da svaki proizvod učinimo savršenim, ali dat ćemo sve od sebe da riješimo problem za vas. Ženske uskrsne majice nisu samo neophodni odjevni predmet u ormaru, već i najbolji poklon za prijatelje . Moderan i lijep. ? Povraća : Ekskluzivni vrhovi Uskrsa, takođe svakodnevne majice. Savršeno za casual svakodnevno / vježba / putovanja / trčanje / plan / ured / vikend plan / sport / odmor, itd. Pridržava se dizajnerskog koncepta "" mode ", uspostavlja" modni "" stav prema životu, slijedi trenutni modni trend i stvara "samopouzdan i šarmantan" "pozitivni način života. Dobrodošli u xpsjbbb xpsjbbb je ženska marka odjeće. Mašinsko pranje ili pranje ruku. ● Q3 : Da li je boja ista kao ona na slici A3 : Trudimo se da napravimo istu boju za košulju. Moderan i lijep.Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. ? Zatvaranje povlačenja. ? Savjeti : Molimo pogledajte XPSJBBB tablicu precizne veličine pružene u slikama ili opis proizvoda. ? Povraća : Ekskluzivni vrhovi Uskrsa, takođe svakodnevne majice. Ovaj klasični tee je tako udoban i lako se oblači. Značajke : Žene Smiješne zeko za ispis, žene Uskršne jajene majice, majica za ispis Leopard, žene sretne uskrsne grafičke teže, kratki rukav, o-vrat, šareni. ● Q2 : Hoće li se smanjiti ili izblijediti. ? Materijal : Materijal visokog odjava čini odjeću ugodnijim, modernijim i izdržljivim. XPSJBBB je postavio zadatak dizajniranja odjeće pogodan za vaše tijelo, omogućujući vam da se slobodno krećete u život, donosite radost i smijeh.Q i ● ● Q1 : Da li je veličina odgovarajuća A1 : Molimo pogledajte našu grafikon veličine prije narudžbe. Značajke : Žene Smiješne zeko za ispis, žene Uskršne jajene majice, majica za ispis Leopard, žene sretne uskrsne grafičke teže, kratki rukav, o-vrat, šareni. Također mogu nositi kao donja i podudaranje s kaputom zbog čega izgledate moderniji i šik!. Prava veličina čini vas privlačnijim. ? Podudaranje : Ovaj ženski uskrsni majica kratkih rukava odlična je s kratkim hlačama / trapericama / duksevi u proljeće / ljeto / pad. Možda nećemo moći da svaki proizvod učinimo savršenim, ali dat ćemo sve od sebe da riješimo problem za vas.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Women's Swoosh Pad bh

KM 3.33

82% poliester (reciklirani), 18% elastan Zatvaranje povlačenja Mašinsko pranje Čvrsto uklapanje za čvrsto uklapanje Mašinsko pranje Tehnologija suhefita Wicks se znoji od tijela i osigu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.