• Nedavno
Slatka panda muške košulje kratki rukav V izrez grafički tees gumb - majice na plaži

Slatka panda muške košulje kratki rukav V izrez grafički tees gumb - majice na plaži

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Sjajna tkanina, lagana, prozračna i mekana dodirna, fina izrada, ne skupljaju i ne izblijedjeli, wilur-wicking. Mašina koja se može prati. Muške modne košulje, ležerne majice na plaži, retro V-izrez, kratki rukavi, gumb prema dolje, lako se nose, lijeni i labavi dizajn, pogodan za većinu ljudi. Pogodno za proljeće i jesen. Svakodnevno trošenje, rad, kupovina i druge prilike. Nosite ga sa trapericama, šorc, dućanima, labalima, bejzbol kapicom. Idea rođendan, poklon za odmor za očeve, braću, prijatelje ili dečke. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja. Upute za pranje - Ručno i mašinsko pranje. Ako se žurite da dobijete svoj predmet, odaberite ubrzanu otpremu. Molimo provjerite grafikon veličine na slikama da biste odabrali veličinu postavki.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Women's Swoosh Pad bh

KM 3.33

82% poliester (reciklirani), 18% elastan Zatvaranje povlačenja Mašinsko pranje Čvrsto uklapanje za čvrsto uklapanje Mašinsko pranje Tehnologija suhefita Wicks se znoji od tijela i osigu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.