• Nedavno
FRAGARN Ljetne haljine za žene 2023, ženska modna casual V-izrez Čvrsta boja struka kratkih rukava haljina

FRAGARN Ljetne haljine za žene 2023, ženska modna casual V-izrez Čvrsta boja struka kratkih rukava haljina

Zahvalnost:
KM 27.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Njega pranja - ručno pranje ili mašinsko pranje u hladnoj vodi, bez izlaganja, bez izbjeljivavanja. Napravljen je od dobrog kvaliteta, svestrana ljetna haljina cvjetnog tiskana je svjetla, svilenkasta, mekana i tada, bez smanjenja ili bora, oprati hladno i objesiti da se osušite na svom desnom mjestu, ugodno i lagano za nošenje dana ili Noć. Grafikon veličine - grafikon veličine je ture. Večernje haljine za žene Formalne midi haljine za žene svečane haljine za žene večernje ženske haljine za vjenčanje gostujuće odjeće za žene seksi dvije komade odjeće za žene kaftane haljine za žene nagnute haljine žene ženske ruke za Žene za večernje zabave kratke haljine za ženska noćna večernja haljina crna haljina za crnu tulle istrošiti se s ramena haljina kraj ljetnih haljina Jumisee maxi haljina. Koktel haljine haljine za žene Ženske modne haljine za žene Crne remenice za žene haljina za žene Ležerne prilike za žene Vintage haljina za žene Duge suknje za žene Ležerne plaže plus rubljenje ljetne haljine Moda za žene Preko 70 crnih haljina za masice za maturu modne satenske ružičaste haljine uredske odjeće Najbolji pokloni za žene ugrađene u oblikovnu haljinu.Sizing : Small / US 4-6, srednje / SAD 8-10, veliko / SAD 12-14, X-Veliko / SAD 18-20. Ženska odjeća za ženske odjeće za žene Seksi ljetne haljine za žene 2023 Rompers za žene Ljeto Slatka haljina teen haljina za žene Duge haljine za žene Formalne haljine za vjenčanje za žene Trendy odjeća za žene za žene Drćene vrhove za žene Za večernje zabave s ramena za žene Trendi odjeću Folkloriko haljina Žene Ljetne odjeće Crvena i crna haljina za žene perla haljina 60s odijela za žene duge ljetne haljine. Fit and Flare A-line haljina sa visokim strukom savršeno pokazuje vašu dobru figuru! Ovaj komad koji se lako nosi za sebe govori sam za sebe, stil je jednostavno s dijapozitivima za povremeni i elegantan izgled! Opušteno, žensko i oh-ugodno "Sunset haljina" bit će jedan za zadržavanje. Nošenje - Ležerna haljina s kratkim rukavima pogodna je za klub, zabavu, noćni izlazak, odmor, putovanja, kupovinu, večernji, rođendan, ulica, plažu, izlazak, sport, festival, dnevnu, kuću i drugu posebnu priliku, za šik Datum noćni izgled i ima ženstven i moderan izgled, savršen za proljeće, ljeto. Napravljen u SAD-u i uvozi. Koktel haljine haljine za žene Ženske modne haljine za žene Crne remenice za žene haljina za žene Ležerne prilike za žene Vintage haljina za žene Duge suknje za žene Ležerne plaže plus rubljenje ljetne haljine Moda za žene Preko 70 crnih haljina za masice za maturu modne satenske ružičaste haljine uredske odjeće Najbolji pokloni za žene ugrađene u oblikovnu haljinu. Fit and Flare A-line haljina sa visokim strukom savršeno pokazuje vašu dobru figuru! Ovaj komad koji se lako nosi za sebe govori sam za sebe, stil je jednostavno s dijapozitivima za povremeni i elegantan izgled! Opušteno, žensko i oh-ugodno "Sunset haljina" bit će jedan za zadržavanje.

Više detalja

Izbor kupaca

GAP Women's Logo Dukset

KM 2.67

60% pamuk, 40% poliester Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Klasični izgled Gapa : Ove ženske dukseve imaju logotip Gap na hipu da pokažu svoj stil praznine Comfy fleece : Ovi ze

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.