• Nedavno
Dona Jo Skirted Capri za žene - suknja sa kaprimkim gamašima i džepovima za sport i aktivnu odjeću za žene - crno

Dona Jo Skirted Capri za žene - suknja sa kaprimkim gamašima i džepovima za sport i aktivnu odjeću za žene - crno

Zahvalnost:
KM 43.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naš atletik Capri dizajniran je tako da vam bude ugodno dok ste u pokretu. Napravljeno sa UVB 50+ zaštitom : Naša suknja sa kaprimkim gamašima dizajnirana je za žene koje žele da se povuku na njihovu igru ​​kada sunce nestane. Ashley i Raphael, naši suosnivači, zajedno rade na stalno pronaći nove načine za poboljšanje našeg proizvodnog procesa i vratiti se zajednici. Nudimo širok spektar boja i stilova koji će vam pomoći da pronađete pravo stabit za svoj životni stil. Bez obzira da li ste napolju na veliku tenisku igru, vježbanju ili pokrenute narudžbe, pruža inovativan stil koji ćete voljeti!. Radite znoj i pustite da vas suknja od Capriste zaštiti kada se sunčan dan dođe vaš put. Mislite da jedna tkanina ne može sve imati? Razmisli ponovo! Najlon koji koristimo u našim suknjima nije samo rastezljivo i moderno - to je i funkcionalno. Udobne ravne šavove i tkanina za ugradnju oblikovanja dizajnirani su za pomicanje s vama, pa da li ste kod kuće ili u pokretu, uvijek ćete biti pokriveni. Napravljeno sa tehnologijom suhe fit, naši izvedbeni izvedbe nose vili su se znoji od vaše kože kako bi vas cijeli dan sačuvali i ugodno. Sa laskavim šipkom srednjeg struka, podesivim kontinuiranim crtežom i ženskom dizajnu, osjećat ćete se cijeli dan, bilo da ste postavljeni na salonu okolo ili dođite u bilo koju sportsku aktivnost. Aktivno habanje : stil i funkcionalnost sastaju se u jednoj modernom ženskom skirtom kapriju. Naša funkcionalna suknja pod kaprima uključuje duboke bočne džepove tako da su vaši lični predmeti uvijek unutar dosega. Ravne šavove za udobnost, upareni sa četverosmjernim rasteznim tkaninom, čine da je izdržljiv, ali vrlo svestran. Naše aktivne suknjene tajice dizajnirane su da budu lako nositi. Bacite u laskav medijski pojas i lijep, ženski dizajn i uvijek ćete biti kandidat za najbolju odjeću s ovom suknjom. Održava vas zaštićenim i ugodnim cijelim danom, bilo da radiš ili treniraš. Pozdravite se da ugušite telefon u pojas u struku nošenja i nadajući se da ostane stavi.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Women's Swoosh Pad bh

KM 3.33

82% poliester (reciklirani), 18% elastan Zatvaranje povlačenja Mašinsko pranje Čvrsto uklapanje za čvrsto uklapanje Mašinsko pranje Tehnologija suhefita Wicks se znoji od tijela i osigu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.