• Nedavno
Nike muška Muška NSW Club full Zip Hoodie

Nike muška Muška NSW Club full Zip Hoodie

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Runo. Uvezeno. Zatvaranje zatvarača. Mašinsko Pranje. Topla pokrivenost i ulični stil : Nike dukserica sa patentnim zatvaračem pruža plišani komfor bez rasutih. Muška dukserica ima patentni zatvarač u punoj dužini za lako uključivanje i isključivanje. Flis obložen : izrađena od meke tkanine od flisa, muška dukserica sa patentnim zatvaračem ima ažurirani, tanak rub i manžetne za čist izgled. Tkanina od flisa je brušena sa zadnje strane radi mekoće. NIKE muška dukserica s punim patentnim zatvaračem : mašinsko pranje, uvezeno, tkanina za tijelo : 80-82% pamuk/18-20% poliester (procenat materijala varira ovisno o tvornici, provjerite stvarni sadržaj naljepnice), tkanina za kapuljaču : 100% pamuk, Nike logo vezen na lijevoj grudi.

Više detalja

Izbor kupaca

omladinska kapuljača FIOKI

KM 0.33

Povucite zatvarač Dukserica za mlade od pulover odlikuje se pamučnom / polifleckleck runom Meko bogate runo je savršeno kada se temperature ohlade Atletska stišta u stistvu i džep ken

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.