• Nedavno
Llama Print Toddler Pulover Hoodie - Grafički spužva Fleece Hoodie - Art Hoodie za djecu

Llama Print Toddler Pulover Hoodie - Grafički spužva Fleece Hoodie - Art Hoodie za djecu

Zahvalnost:
KM 18.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ne propustite priliku za kupnju grafičkog spužva Fleece Hoodie sada.Čvrsta : 52/48 Airlume Corbed i Prsten-Pun Pamuk / Poliester Atletic Heather : 90/10 Airlume Corbed i Prsten-Pun pamuk / poliester. Povucite zatvarač. Pored toga, uvjeti osvjetljenja u vrijeme kada je fotografija snimljena može utjecati i na boju slike. Stvarna boja proizvoda može se razlikovati od prikazanih slika. Pored toga, uvjeti osvjetljenja u vrijeme kada je fotografija snimljena može utjecati i na boju slike. Ova vrhunska pamučna mješavina pukotina ostavlja luksuznu mekoću. Art Hoodie za djecu ima gustoću velike ubode, pa traje duže, bez pilunda. Mašinsko pranje. Llama Print Toddler Pulover Hoodie predstavljen je kengur džepovima, rebrastih manžeta i nema crteža. Napravljeno u sad. Obična dukserica s kapuljačom sa labavim uzgajajućim ramenom, dajući više prostora za kretanje za vježbanje. Čvrsta : 52/48 Airlume Corbed i Prsten-Pun Pamuk / Poliester Atletic Heather : 90/10 Airlume Corbed i Prsten-Pun pamuk / poliester. Llama Print Toddler Pulover Hoodie pogodan je za doslovno bilo koji događaj, a vaše dijete može ga samo nositi kod kuće. Svaki monitor ili mobilni prikaz ima različitu sposobnost prikaza boja, a svaki pojedinac može ove boje vidjeti različito. Art Hoodie za djecu ima gustoću velike ubode, pa traje duže, bez pilunda. Stvarna boja proizvoda može se razlikovati od prikazanih slika. To je rastezljiva, lagana i super ugodna za nošenje. Ova vrhunska pamučna mješavina pukotina ostavlja luksuznu mekoću. GRAFIC SPONGE FLEECE Hoodie za mališane odlična je da se podudaraju sa teenom unutrašnjošću i povremenim hlačama, joggerima i trapericama za različite svrhe. Sa super mekom mješavom, mališani će voljeti ovaj pulover za vrijeme za reprodukciju i svaku avanturu. Napravljeno u sad. Povucite zatvarač. Dizajniran i tiskan u Kaliforniji. Svaki monitor ili mobilni prikaz ima različitu sposobnost prikaza boja, a svaki pojedinac može ove boje vidjeti različito. Llama Print Toddler Pulover Hoodie predstavljen je kengur džepovima, rebrastih manžeta i nema crteža. Sa super mekom mješavom, mališani će voljeti ovaj pulover za vrijeme za reprodukciju i svaku avanturu. Garantujemo vam visoku kvalitetu i dugotrajni radni vijek. To je rastezljiva, lagana i super ugodna za nošenje. Molimo svoje dijete sa trendi i istovremeno udobno pulover hoodie.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma duhovica za djevojke

KM 0.67

60% pamuk, 40% poliester Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Pređite u središnju prednju kapuljaču Contrast Corded cijevi niz rukav Kengur džep Iridescentni logotip Puma,

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.