• Nedavno
Nike muški NSW Club puni zip hoodie

Nike muški NSW Club puni zip hoodie

Zahvalnost:
KM 43.41

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Runo. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Topla pokrivenost i ulica : Nike zatvarač sa zatvaračem pruža plišanu udobnost bez rasutih. Muška dukserica ima patentni zatvarač u punoj dužini za jednostavan i isključen. Fleece obložena : Izrađena mekanim tkaninom od runa, muške zip-up hoodie sadrži ažurirani, tanak rub i manšete za čist izgled. Tkanina od fleka je četkana na leđa za mekoću. Nike muške pune paketie : strojno pranje, uvozno sredstvo : 80-82% pamuk / 18-20% poliester (materijalni postoci variraju ovisno o tvornici, provjeri tkanine : 100% pamuk, Nike-eg na lijevom grudima. Runo. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Topla pokrivenost i ulica : Nike zatvarač sa zatvaračem pruža plišanu udobnost bez rasutih. Muška dukserica ima patentni zatvarač u punoj dužini za jednostavan i isključen. Fleece obložena : Izrađena mekanim tkaninom od runa, muške zip-up hoodie sadrži ažurirani, tanak rub i manšete za čist izgled. Tkanina od fleka je četkana na leđa za mekoću. Nike muške pune paketie : strojno pranje, uvozno sredstvo : 80-82% pamuk / 18-20% poliester (materijalni postoci variraju ovisno o tvornici, provjeri tkanine : 100% pamuk, Nike-eg na lijevom grudima. Nike Sportswear Club Fleece Hoodie kombinira meku tkaninu sa jednostavnim uličnim stilom za svakodnevni izgled koji ćete zaista željeti nositi svaki dan. Sa punim zatvaračem koji ide do brade, to je savršen dodatni sloj na hladnom danu.

Više detalja

Izbor kupaca

Puma duhovica za djevojke

KM 0.67

60% pamuk, 40% poliester Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Pređite u središnju prednju kapuljaču Contrast Corded cijevi niz rukav Kengur džep Iridescentni logotip Puma,

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.