• Nedavno
Fila Heritage Unisex dječaci i djevojke Dječji kapuljač s kapuljačom četkani runo s kapuljačom dječjom odjećom

Fila Heritage Unisex dječaci i djevojke Dječji kapuljač s kapuljačom četkani runo s kapuljačom dječjom odjećom

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

60% pamuk, 40% poliester. Povucite zatvarač. Četkana košulja sa kapuljačom : ova uniseks dukserica ima unutrašnjost brušenog runa koja pruža super mekan i ugodan osjećaj prilikom nošenja, a isto tako i držeći vas zagrevanje. To je savršena kapuljača od runa koja se podudara sa jednim od naših vrhova. Svestrana upotreba : Ovaj pulover savršen je za trčanje, košarku, fudbal, teretanu ili jednostavno kao sloj komad dok je kod kuće ili u školi. Vaša udobnost je zagarantovana! Kolekcija Fila Heritage : Kolekcija Fila Heritage koja nudi jedinstvenu potpis Fila izgleda kupci saznali i voleli iz branda. Sadrži našu crvenu bijelu i plavu shemu boja s detaljima logotipa i vezom. Bold vezeni logotipi : Dukserica uključuje veliki, bogat i živopisan fita logo preko prednje strane, kao i mali f zakrpa na rukavima, dodajući dodir brendiranja na vašu odjeću. Opcije veličine i boje : Ova hoodie dolazi u raznim veličinama i bojama koje odgovaraju vašem stilu i postavkama. Na stranici proizvoda dostupna je na stranici proizvoda koja će vam pomoći da pronađete savršeno uklapanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Holloway ženske 229390

KM 25.27

50% poliester / 37% pamuk / 13% Rayon Uvezeno Čipkajte zatvarač Mašinsko pranje Dame fit Oznaka etiketa Kapuljača sa crtekom samo na S2 XL Raglan rukavi sa kontrastnim prugama u boji

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.