• Nedavno
ŠAMPION ženski srednji dres sa srednjim zidovima, logotip skripte

ŠAMPION ženski srednji dres sa srednjim zidovima, logotip skripte

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Silos kapuljača u tkanini tee - 7-oz. Pamučni dres čini lak sloj. 4-sezonska svestranost - za slojevitost ili solo, preko kupaćeg kostima, ispod vaše skijaške parke, ili sa trapericama. Detalji s kapuljačom - priložena kapuljača, ugrađene rebraste manžete i prednji kengur džep. Jednostavnost na rubu - Ravno ušiveno rub ima bočne ventilacije za dodatnu slobodu kretanja. Srednji dres - Bijev dovoljno za malo toplinu, dovoljno lagano za ljetni dan. Izgled šampiona - ovaj dres dukseva za žene ukrašen je ikoničnom skriptom marke preko grudi, a simbol "C" Applikat na lijevom zglobu. Kvalitetna tkanina - šampionska kapuljača srednje težine izrađena je od 100% pamučnog dresa. Jednostavno pranje mašine - bacanje u podlošku, suhim suhim. Silueta dukserice susreće se na tkaninu vašeg omiljenog Tee u puloveru dresa sa šampiona za žene. Ovaj dres srednje težine čini savršen sloj koji se proteže za sezonu, za hladno jutro trčanje, na vrhu tee sa trapericama, čak i preko kupaćeg kostim na plaži. Predlažemo da ga držimo u vašoj torbi za teretanu, automobilu ili vikend totu gdje će vam dobro poslužiti. Ova svestrana kapuljača ima klasičnu kapuljače, sa rebrastim manžetama, esencijalnom džepom kenguru i ravnom ušivenom rubu sa bočnim otvorima. Najbolje od svega, hrabro prikazuje ikonični logotip šampiona sa "C" aplikacijama na lijevom zglobu. Postoje beskrajni načini na koji ćete cijeniti svestranost ovog puloverskog dresa u stilu hoodie.

Više detalja

Izbor kupaca

Pulover Hoodie White, XS

KM 8.75

Ovaj predmet možete vratiti iz bilo kojeg razloga : nema troškova otpreme Stavka se mora vratiti u novom i neiskorištenom stanju Idite na narudžbe da biste započeli povrat Ispišite nal

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.