• Nedavno
Sawaddeethailand Originalne tajlandske ribolovke pantalone pantalona joga masaža rayon pamuk dugačak warp

Sawaddeethailand Originalne tajlandske ribolovke pantalone pantalona joga masaža rayon pamuk dugačak warp

Zahvalnost:
KM 43.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Rayon pamuk (tolay). Zatvaranje remena. Tajlandske hlače za ribolovke su lagane uniseks pantalone koji su napravljeni vrlo širokim u struku, jedna veličina odgovara svima. Dodatni materijal je omotan oko struka i vezan za oblikovanje pojasa. Obično su napravljeni od pamuka ili raja. Iako su tradicionalno koristili ribolovci na Tajlandu, postali su popularni između ostalih za ležerne, plažu i vježbanje, kao i za bagere i trudnoću. Rayon pamuk (tolay). Zatvaranje remena. Tajlandske hlače za ribolovke su lagane uniseks pantalone koji su napravljeni vrlo širokim u struku, jedna veličina odgovara svima. Dodatni materijal je omotan oko struka i vezan za oblikovanje pojasa. Obično su napravljeni od pamuka ili raja. Iako su tradicionalno koristili ribolovci na Tajlandu, postali su popularni između ostalih za ležerne, plažu i vježbanje, kao i za bagere i trudnoću. Tajlanđani ribolovci rade u stvarnosti nose ovaj stil hlača. Oni su takođe sve češći među mnogim muškarcima i ženama svih nacionalnosti. Neki [ko?] Potpuno ih smatraju ugodnim i dobro prilagođenim u raznim casualnim svrhama, uključujući vježbanje. Ovaj stil pantalona sada je široko dostupan u raznim stilovima i tkaninama, poput pamuka, konoplje, bambusa, posteljine i najčešće poliesterskih mješavina.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana Halle ravne hlače II

KM 1.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje Nabavite šik dodatak svojoj garderobi, dodajući pranu Halle ravne hlače II za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.