• Nedavno
Tajice Atletska moda Žene Trgovinske sportove Fitness Yoga Hlače visoke ravne noge joga hlače za žene

Tajice Atletska moda Žene Trgovinske sportove Fitness Yoga Hlače visoke ravne noge joga hlače za žene

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pročitajte prije kupovine♞♞♞♔ [Logistics-vezano] : Obično je vrijeme isporuke 7-21 dana. ♔ 【Odlične karakteristike】 *** poliester ** elastično zatvaranje ** Ručno pranje / strojno pranje ***. ♔ 【Visokokvalitetni materijal】 : Ove hlače izrađene su od kvalitetnog poliestera koji zadržava svoj oblik koji čine da joge postaju vrlo izdržljive, lako oprušene i udobnosti, kao i funkcije znojenja i funkcije znojenja. Budući da se materijal može malo smanjiti nakon oprane, ako više volite slobodne ugradbene narudžbe jednu ili dvije veličine od veličine oznake.100% pamučna mješavina. ♔ 【Pogodno za različite vrste ljudi】 : visokog dizajna struka, učinkovito sakrij trbuh, uska verzija da biste zategli krivulju kuka, pažljivo rezanje vitkog tijela, kompatibilno sa različitim vrstama tijela. ♔ 【Važne obavijesti】 : ove pantalone nisu mi veličina SAD-a! Pogledajte grafikone veličine u našoj galeriji slika na lijevoj strani da biste pronašli svoju savršenu veličinu. Savršeno je i za ljubitelje fitnesa i svakodnevne aktivnosti na atlezure. Ako roba ne stigne, obratite nam se e-poštom i riješit ćemo problem za vas .

Više detalja

Izbor kupaca

Reebok Boys 'Active Jogger

KM 0.67

60% pamuk, 40% poliester Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Ovaj Reebok Toddler Joggers savršen je za svakodnevni aktivni način života; Sport, salon ili igranje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.