• Nedavno
Mech-eng muške 2 u 1 vježbanje trčanja 7 trening brzo suh kratke hlače sa telefonskim džepovima

Mech-eng muške 2 u 1 vježbanje trčanja 7 trening brzo suh kratke hlače sa telefonskim džepovima

Zahvalnost:
KM 11.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester.进口. Zatvarač sa zatvaračem. [Napomena Veličina] * Pronađite svoju veličinu u našoj grafikonu veličine prije narudžbe. * Paket uključuje * : par kratkih hlača, drugi nisu uključeni. [Stil dizajn] * 2-u-1 kratke hlače sa vanjskim slojem i mrežastim oblogom. * Ugrađena obloga s tijesnim fit nudi podršku bedromskim mišićima za sprečavanje trenja. * Brzo suho tkanine da biste bili prozračni i ugodni za habanje. [MULTI-Džepni dizajn] * (1) Pokreni džep sa zatvaračem Sigurno stavljajte gotovinu, tipke, kartice. (2) Ugrađena obloga sa džepom telefona. [Struk dizajn] * Elastični pojas s ručnikom na poleđini. Konop je zaštićen gumom za sprečavanje abrazije tokom pranja. [Perfect Fit] * Dnevna habanja, fitnes, trening, trčanje, trčanje i ostale aktivnosti na otvorenom ili unutarnjim aktivnostima u zatvorenim prostorima.Mech-eng kratke hlače su vaši bitni estetski kratke hlače. Elastični pojas s podesivim užetom. Konop je zaštićen gumom za sprečavanje abrazije tokom pranja. 2-u-1 kratke hlače sa vanjskim slojem i mrežastim oblogom. Ugrađena obloga sa tijesnim fit nudi podršku za bedro mišiće kako bi se spriječilo trenje. Prorežite dizajn na rubu za veću fleksibilnost. Elastični pojas s petljom ručnikom na leđima.

Više detalja

Izbor kupaca

Rvca Muški sport kratki IV

KM 0.33

52% pamuk, 48% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Stretci dres kratki sa elastičnim pojasom sa TECH CRTCORD Prednji palisni džepovi, logotip na leđima, obvezujući na he

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.