• Nedavno
Uratot 3 komada plesne kratke hlače Pamučne sportske kratke žene Atletski kratke hlače za trčanje, joga, ples

Uratot 3 komada plesne kratke hlače Pamučne sportske kratke žene Atletski kratke hlače za trčanje, joga, ples

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% pamuk, 5% poliester.进口. Povucite zatvarač. Sadržaj paketa : Primit ćete 3 komada sportskih kratkih hlača, koji su dovoljni za vašu svakodnevnu habanje ili zamjenu, također možete ih dijeliti sa članovima ili prijateljima porodice. Razne boje i veličine : Svaki paket dolazi sa 3 komada sportskih kratkih hlača u 3 različite boje, isplativ i pogodan za odgovaranje od odjeće; Možete odabrati željenu boju ili veličinu prema našim slikama. Vrhunski materijal : Naše atletske šorc izrađene su od visokokvalitetnog materijala, laganog, prozračnog i prilagođenog kože, što vam može donijeti dobro nošenje iskustva i učiniti da se osjećate dobro kad vježbate. Lako se podudaraju : Ove sportske kratke hlače su jednostavne i klasične, možete ih nositi sa majicama, joga odijelima, sportskim prslucima i tako dalje, možete ih nositi sa ležernom odjećom za hodanje, s njima, bit ćete više atraktivan. Primjene : Naše atletske kratke hlače su odlične za hodanje, trčanje, trkačku šetnju, biciklizam, jogu, fitness ili druge, osim toga, možete ih nositi za rušenje ili sviranje košarke, praktične i lijepe.

Više detalja

Izbor kupaca

Rvca Muški sport kratki IV

KM 0.33

52% pamuk, 48% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Stretci dres kratki sa elastičnim pojasom sa TECH CRTCORD Prednji palisni džepovi, logotip na leđima, obvezujući na he

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.