• Nedavno
Aftco Cloudburst Ribolovni kratke hlače

Aftco Cloudburst Ribolovni kratke hlače

Zahvalnost:
KM 30.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% poliester, 5% elastan. Napravljeno u SAD-u i uvezeno. Mašinsko pranje. Ugrađena otpornost na mrlje + DWR. Novi blok tapetski pričvršćivač. Plještavi džep, 2 ručni džepovi, zadnji džepovi. Brzo sušenje, Wilure Wicking. 4-smjerni rastezanje. Cloud Burst Hybrid Ribolov i kratke čarape sadrže laganu udobnost koja će brzo postati kratke hlače na brodu ili po gradu. Cloud Burst Brodske gaćice su izgrađene tvrdim, ali napravljene sa 4-smjernim rastezom za nevjerojatnu udobnost i afguard kako bi pomogli u puštanju teških mrlja koje naiđu na vodu. Ove kratke hlače dolaze sa Cordura ojačanim džepom koji je ručan na brodu kao džep kliješta ili po gradu kao džep mobitela.

Više detalja

Izbor kupaca

REEBOK MUŠKI LOGO LOGO

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Uvezeno Reebok je inspirativna atletska kompanija koja je oduvijek živjela na raskrižju sporta i stila Njihova fitnes baština pruža

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.