• Nedavno
Kolumbijski muški elementi na otvorenom 5 džep kratki

Kolumbijski muški elementi na otvorenom 5 džep kratki

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% ostalih vlakana. Uvezeno. Omni-štit : Samo napred, pokušaj i zaprljaj se. Omni-štit pomaže vam da ostanete čist i suvi otpor u apsorpciju tečnosti. Za razliku od većine tkanina koji apsorbiraju vlagu, Omni-štit odbija vlagu i brzo se izbjegava mrlje i drži te čistim. Omni-nijansi : Budite sigurni i zaštićeni. Omni-nijanse blokira UVA i UVB zrake kako bi se spriječile opekotine sunca i dugoročne oštećenja na koži. Čvrsta konstrukcija tkanja sa UV upijajućim pređe blokira puni spektar štetnih UV zraka. Funkcija pet džepa : čist dizajn, svestran par šortsa, sa svim osnovnim u pet džepova; Dva ručna džepa, dva leđa džepova i mali zakrišteni i džep za novčiću gore. Udobnost Stretch : Crafted Comfort Stretch Poliester Blend Ovaj par kratkih podataka nudi jednostavno trošenje, brza svojstva za sušenje i cjelodnevni komfor. Izgrađen da traje : Columbijina pažnja na detalje je ono što našu odjeću postavlja odvojeno od drugih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šivenje. Ovo je dugotrajan par kratkih kratkih, uživat ćete za dolazak na sezone. Bez obzira na vašu avanturu izbora, ove gaćice sigurno su pogodni za prigodu. Četverostrani komforni stručnjak omogućava vam olakšavanje i izvan bilo koje situacije, repolljenje vode i mrlje održava vas suhom, a upf 50 zaštita od sunca blokira oštre zrake. Voljet ćete čistih pet džepnih stila ovih kratkih hlača, koji sadrži kombinaciju Columbia-ove zaštitne tkanina za potpis. Voda i materijal odbijanja otpostavlja apsorpciji tečnosti kako bi se blatnjava i kišna okruženja zadržala od prigušene zabave na otvorenom, dok upf 50 djeluje na blokiranje i štit štetne UVA i UVB sunčeve zrake. Ostat ćete čisti i suvi nakon dugih dana u odličnom na otvorenom sa ovim kratkim hlačama. Columbia nudi ove kratke hlače u više boja i veličina. Dostupno u proširim veličinama. Aktivno i redovno uklapanje. Da biste osigurali veličinu koju odaberete upravo je u redu, pogledajte našu grafikon veličine. Da biste pronašli mjerenje struka, mjerite oko svojih prirodnih struka i hip linija. Biti siguran i zaštićen. Omni-nijanse blokira UVA i UVB zrake kako bi se spriječile opekotine sunca i dugoročne oštećenja na koži. Čvrsta konstrukcija tkanja sa UV upijajućim pređe blokira puni spektar štetnih UV zraka. Samo napred, pokušaj i zaprljaj se. Omni-štit pomaže vam da ostanete čist i suvi otpor u apsorpciju tečnosti. Za razliku od većine tkanina koji apsorbiraju vlagu, Omni-štit odbija vlagu i brzo se izbjegava mrlje i drži te čistim.

Više detalja

Izbor kupaca

Rvca Muški sport kratki IV

KM 0.33

52% pamuk, 48% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Stretci dres kratki sa elastičnim pojasom sa TECH CRTCORD Prednji palisni džepovi, logotip na leđima, obvezujući na he

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.