• Nedavno
DRY FIT HLATS HORTS za muškarce - muške vježbe trčanja - vlage Wicking w / džepovi i bočni rub, 8 inseam

DRY FIT HLATS HORTS za muškarce - muške vježbe trčanja - vlage Wicking w / džepovi i bočni rub, 8 inseam

Zahvalnost:
KM 17.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

88% poliester, 12% elastan. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. 8 inča Inseam & Dry Fit Technology - Ove kratke hlače za vježbanje imaju 8 inčni inseam koji se odmaraju iznad koljena. Napravljeno sa tkaninom za vlagu, ove muške kratke hlače za vježbanje nacrtaju znojenje od vaše kože i brzo isparava, omogućavajući vam da ostanete suho i ugodno tokom svog vježbanja. Lagana i prozračna - Ove muške košarkaške šarke izrađene su od visoko dimnog poliestera, što vam daju maksimalnu ventilaciju tokom tih intenzivnih sesija vježbanja. Bez obzira da li radite hardcore vježba, vodite maraton, igrajući igru ​​košarke ili čak istezanja u klasu joge, ti će muški trkeći kratke hlače. Luksuzan pojas s podesivim ždrijebom - ove muške gaćice za teretanu imaju elegantan, svileno-glatki elastični pojas za maksimalnu udobnost cijeli dan. Unutarnji podesivi potez omogućava vam zatezanje ili otpuštanje struka za savršeno uklapanje. Kada su u pitanju visokokvalitetni pojas, ovo je dobro kao što dođe. Četverostrano rastezanje tkanine i bočnih proreza - visoko elastična tkanina proteže se u svim smjerovima, što vam daje maksimalni raspon kretanja i omogućavajući vam savijanje, uvijanje, savijanje i istezanje s potpunom slobodom. Bočni prorezi daju vam dodatnu mobilnost, omogućavajući vam čučanj, skok i sprint bez ograničenja. Dan nogu nikada neće biti lak, ali jednostavno je postalo lakše. Pogodni veliki bočni džepovi - otvoreni bočni džepovi omogućavaju vam prikladno skladište i lako pristupite svom telefonu ili novčaniku dok ste u pokretu. Savršeno za praktičnost, pristupačnost i sigurnost.

Više detalja

Izbor kupaca

Rvca Muški sport kratki IV

KM 0.33

52% pamuk, 48% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Stretci dres kratki sa elastičnim pojasom sa TECH CRTCORD Prednji palisni džepovi, logotip na leđima, obvezujući na he

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.