• Nedavno
Ženske joge kratke hlače Ruched plijen visokih struka teretane za vježbanje kratke hlače za podizanje vrućih hlača

Ženske joge kratke hlače Ruched plijen visokih struka teretane za vježbanje kratke hlače za podizanje vrućih hlača

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Wisture Wicking : joga kratke hlače izrađene s brzom suhom tkaninom, pruža laganu udobnost zajedno sa apsorpcijom znoja i mogućnostima sušenja. Nagone - joga, ples, trčanje, trčanje, teretana, fitnes, aerobik, pilates ili druga vježba, bilo koja vrsta vježbanja. Želite li privući puno divljenja pogleda u teretani?. 4 načina Stretch materijala : Ova vruća šorc napravljena je od 4 puta istezanje i ne vidljivo kroz tkaninu. Povucite zatvarač. Uparite sa rezervoarom na otvorenom i tenisice kada ste upućeni u teretanu ili sa teeom i sandale za brežni ljetni odjeću. Također je za svakodnevne ležerne salone za haljine. Neka izgleda vrlo modno i posebno. Četverostrano rastezanje nudi neki rastezanje i oporavak na umreženom i dužinom i pruža vam veću slobodu kretanja i izdržljivosti. Prigode : Savršeno za jogu, vježbanje, fitness, trčanje, teretanu, ples, skakanje, jahanje, pilates, bilo koji vrstu vježbanja i svakodnevni život. Prigode : Savršeno za jogu, vježbanje, fitness, trčanje, teretanu, ples, skakanje, jahanje, pilates, bilo koji vrstu vježbanja i svakodnevni život. Brzo suho - fit i znojna tkanina koja vas može održavati suhom i udobno cijeli dan. Naše rušene čarošnice za jogu zadovoljavaju vašu potrebu. Možete se lako kretati, savijati, čučati, istegnuti ili raditi bilo koju pozu koju želite kada vježbate. Visoko strukske čarošnice : Fokusseky joga kratke hlače sa širokim pojasom dosta mi je dovoljno visoko na struku tako da se ne brinete o nekom muffinskom vrhu i oni ostaju na mjestu. Neka izgleda vrlo modno i posebno. Četverostrano rastezanje nudi neki rastezanje i oporavak na umreženom i dužinom i pruža vam veću slobodu kretanja i izdržljivosti. 4 načina Stretch materijala : Ova vruća šorc napravljena je od 4 puta istezanje i ne vidljivo kroz tkaninu.

Više detalja

Izbor kupaca

REEBOK MUŠKI LOGO LOGO

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Uvezeno Reebok je inspirativna atletska kompanija koja je oduvijek živjela na raskrižju sporta i stila Njihova fitnes baština pruža

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.