• Nedavno
Knyoop kratke hlače za žene za ženske kratke hlače 2 pakovanje čvrstih elastičnih struka kratke hlače

Knyoop kratke hlače za žene za ženske kratke hlače 2 pakovanje čvrstih elastičnih struka kratke hlače

Zahvalnost:
KM 32.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Hlače za žene za ženske kratke hlače. Proizvod visoke kvalitete, brza logistika. Molimo pogledajte sljedeću veličinu prije nego što naručite, stićit će u vaše ruke u roku od 4-7 radnih dana nakon kupovine i besplatnog povratka i razmjene u roku od 1 mjeseca. Nudimo SAD-u Povratni skladištima, molimo kontaktirajte nas prilikom vraćanja predmeta i mi poslat će naljepnicu za povratak. Ove kratke hlače za žene savršeno je za upoznavanje, vjenčanje, brityday, koktel, zabavu, klub, večeru, noćni izlaz, plažu, odmor, odmor i svakodnevno trošenje. Ove kratke hlače za žene je sjajan poklon za odmor za porodicu, supružnika i prijatelje. Hlače za žene za ženske kratke hlače. Proizvod visoke kvalitete, brza logistika. Molimo pogledajte sljedeću veličinu prije nego što naručite, stićit će u vaše ruke u roku od 4-7 radnih dana nakon kupovine i besplatnog povratka i razmjene u roku od 1 mjeseca. Nudimo SAD-u Povratni skladištima, molimo kontaktirajte nas prilikom vraćanja predmeta i mi poslat će naljepnicu za povratak. Ove kratke hlače za žene savršeno je za upoznavanje, vjenčanje, brityday, koktel, zabavu, klub, večeru, noćni izlaz, plažu, odmor, odmor i svakodnevno trošenje. Ove kratke hlače za žene je sjajan poklon za odmor za porodicu, supružnika i prijatelje. Boja : crno-bijela, Multicolorstyle : Plesni tip : TRAČKA SHATCLAIST : Elastična struka Linija : Redovna fitfabrica : Lagano rastezanje, Nepropruženo : Mašinsko pranje ili profesionalno suho čišćenje : Ne.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Women provari kratkim

KM 2.33

100% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Cool Zone tehnologija Lagana Elastični zatvoreni vučni park u pojasu Dužina 4 inča Vodite paket dok trčite u našem promoru kra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.