• Nedavno
TYR Men's Athletic Performance Workout Unlined Short 7

TYR Men's Athletic Performance Workout Unlined Short 7

Zahvalnost:
KM 5.96

Količina robe
Dostupno na zahtjev

54% Reciklirani Poliester, 32% Poliester, 14% Spandex. Uvezeno. Povucite zatvaranje. Mašinsko Pranje. Hidrosfera tkanina je napravljena od održivog 4-smjernog rastezljivog materijala za visoku vodoodbojnost, ali mekanu i izdržljivu završnu obradu. Udoban pojas za uklanjanje znoja. Ventilirani bočni rub za prozračnost i dodatni protok vazduha. Veliki siguran džep za mobilni telefon sa patentnim zatvaračem. Atletski sposoban za neograničeno kretanje. Osvojite svoj režim Sa Tyr muške neprekinuti bez podstava 7 " Shorts-Blackout Camo. Proizvedeni Hidrosferskom tkaninom i maksimalnom fleksibilnošću, ovi šorcovi su dizajnirani da drže korak sa svakim sportistom. Tehnologija : - Hidrosferna tkanina je napravljena od održivog 4-smernog rastezljivog materijala za visoko vodoodbojno sredstvo, ali mekano i izdržljivo završavanje - ventilirani bočni rub za dodatni protok vazduha-Brzina suve tehnologije - isprepletena 4 - smerna rastezljiva tkanina karakteristike : -komforni pojas za znojenje - atletski fit za neograničeno kretanje-visoko vodoodbojno - veliki siguran džep za mobilni-telefon Osvojite svoj režim Sa TYR muškim neprekinutim bez podstavljenim 7" šortsama . Proizvedeni Hidrosferskom tkaninom i maksimalnom fleksibilnošću, ovi šorcovi su dizajnirani da drže korak sa svakim sportistom. Karakteristike. Udoban pojas za uklanjanje znoja. Atletski sposoban za neograničeno kretanje. Visoko vodoodbojan. Veliki siguran džep za mobilni telefon sa patentnim zatvaračem.

Više detalja

Izbor kupaca

ASICS Mens ARD Split kratak

KM 2.00

100% sintetički Uvezeno Povucite zatvaranje Lagana, brzosušeća, 4smjerna rastezljiva tkanina od mikrovlakana pruža lakoću kretanja Performanse engineered lagana linearna mreža promovi�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.