• Nedavno
PacSun muške zelene čvrste trenirke od punog flisa

PacSun muške zelene čvrste trenirke od punog flisa

Zahvalnost:
KM 17.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% najlon. Zatvaranje vezica. Mašinsko Pranje. Modni stil naprijed-Pac Sun trenirke su ormar koji morate imati sa elegantnim karakteristikama kao što su 6,5" unutrašnji šav, pojas sa vezicama i džepovi sa strane. Detalji dizajnera-poravnajte svoj izgled s našim Pac Sun trenirkama, koje morate imati. TRENDY OUTFITS - dajte sve od sebe sa našim Pac Sun trenirkama koje garantuju da daju izjavu. Izrada + njega-Pac Sun trenirke izrađene su od materijala koji se peru u mašini i lako se čiste. Kustos u LOS Angelesu-Pac Sun je posvećen isporuci ekskluzivne kolekcije najrelevantnijih brendova i stilova našoj inspirisanoj zajednici za mlade i mlade. Vaš cool i ležeran stil nije potpun bez novih zelenih čvrstih Trenirki od flisa iz Pacsuna. Ove opuštene trenirke imaju pojas sa vezicama, džepove sa strane i jedan zadnji džep. 6,5" unutrašnji pojas sa pojasom bočni ručni džepovi sa jednim zadnjim džepom model opuštene izrade flisa nosi veličinu srednje dimenzije modela : 6'2 Visina, 32" struk, 32 " unutrašnji Pac Sun muške zelene čvrste šorc od punog flisa.

Više detalja

Izbor kupaca

ASICS Mens ARD Split kratak

KM 2.00

100% sintetički Uvezeno Povucite zatvaranje Lagana, brzosušeća, 4smjerna rastezljiva tkanina od mikrovlakana pruža lakoću kretanja Performanse engineered lagana linearna mreža promovi�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.