• Nedavno
ZOOSIXX 7 pakovanja Bajkerskih šorc visokog struka za žene, 8 meke Yoga Workout Crne atletske šorc

ZOOSIXX 7 pakovanja Bajkerskih šorc visokog struka za žene, 8 meke Yoga Workout Crne atletske šorc

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

92% Poliester, 8% Spandex. Uvezeno. Povucite zatvaranje. Samo ga bacite u mašinu za pranje veša i sušite u mašini za sušenje veša, štedeći svoje vreme i energiju. 7 pakovanja sedmičnih Šorcova : par šorc dnevno oslobodite ruke, samo ih bacite zajedno u mašinu za pranje veša tokom vikenda. Budžet za 3 kratke hlače, ali nabavite 7, to je i poklon za ideju koji možete podijeliti sa svojim prijateljima i porodicom. Goli osjećaj i visok struk : izrađen od apsolutne mješavine meke tkanine s maslacem koja ima visoko držanje i elastični pojas za ultra udoban i djeluje laskavo prema koži. Super rastezljivo, ne vidi se, rastezanje u 4 pravca, kontrola stomaka, lagana i Anticelulitna! Silueta ultra visokog rasta daje dodatnu pokrivenost za sigurno nošenje, držeći vas udobnim mobilnim kroz niz aktivnosti. Savršeno za svaku priliku i godišnje doba : ove ženske kratke hlače za vježbanje savršene su za vježbe i sportove poput biciklizma, teretane, bicikla, dnevnog boravka, treninga, fitnesa, trčanja, biciklizma ili svakodnevne Ležerne upotrebe ljeti. To je neophodno za vašu garderobu van dužnosti i šire. Osnovni šorc za žene pogodni su za sve prilike. Uparite vitalnu kompresijsku kratku sa majicom ili rezervoarom bez napora stilski izgled. Prebacite svoj izgled svaki dan : naše 8-inčne kratke hlače za planinarenje grupa 7 različitih boja zajedno, uključujući osnovnu jednobojnu boju koja se može ispisati, lako se slaže s raznim cipelama i vrhovima, daju vam razne mogućnosti svaki dan. Bešavne atletske kratke hlače grle se i kreću tijelom, što zadovoljava potrebe žena svih oblika čak i trudnica i postporođajnih žena. Usluga i veličina svjetske klase za sve : vaše zadovoljstvo je naš najveći prioritet. 24 sata odgovara, dostupna prijateljska Služba za korisnike. Mali / srednji = jedna veličina SAD 2-14", "veliki / X-veliki = Plus veličina SAD 14-20".

Više detalja

Izbor kupaca

Anvil lagana majica l crvena

KM 41.65

4.3 oz.(SAD) 7.2 oz.(CA), 100% preshrunk češljani ringspun pamuk, 30 singlova Zatvaranje vezica Mašinsko Pranje Poluprilagođena visoka gustina šavova za glatkiju površinu za štampanje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.