• Nedavno
Tansozer muške atletske kratke hlače s džepovima s patentnim zatvaračem

Tansozer muške atletske kratke hlače s džepovima s patentnim zatvaračem

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

70% Pamuk, 25% Poliester, 5% Elastan. 进口. Zatvaranje vezica. Muške trenirke : elastični pojas sa podesivim unutrašnjim vezicama za prilagođeno krojenje. Ovaj muški šorc za trčanje sa dva duboka prednja džepa sa patentnim zatvaračem. Naši džepovi su poboljšani dovoljno veliki za tvoj telefon, ključeve, novčanik, vozačku dozvolu. Muški pleteni šorc : tkanina ovog muškog šorca za vježbanje je vrsta materijala za rastezanje u 4 smjera. Lagan, udoban i vitak. Muški pamučni šorc za trčanje savršen za teretanu, jogger, atletski, trening, vježbu, aktivan, sport, jogu, trening, fitnes, odmor, ležernu odjeću na otvorenom, u zatvorenom i kod kuće. Nudimo prijateljsku službu za korisnike.

Više detalja

Izbor kupaca

Umbro muški Camo dres kratki

KM 2.00

100% Poli Pletena Pique Uvezeno Povucite zatvaranje Mašinsko Pranje Sa terena na ulice Donosimo klasične stilove sa savremenom oštricom ljubiteljima fudbala iz svih sfera života Siguran

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.