• Nedavno
Mini Linearni električni Aktuator, različiti upravljački Aktuator linearnog pokreta 750N profesionalni Micro 12V za sistem za podizanje

Mini Linearni električni Aktuator, različiti upravljački Aktuator linearnog pokreta 750N profesionalni Micro 12V za sistem za podizanje

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Svestrano i praktično : potisna šipka može izdržati teške uslove rada, može se koristiti i u aplikacijama pametne kuće, čime se obezbeđuje glatka integracija sa svim sistemima, jednostavna instalacija i može se koristiti u obradi drveta, poboljšanju doma i AV projektima5. Pokret rotacije motora u linearno kretanje, koristeći pozitivnu i negativnu rotaciju motora za završetak akcije potisne šipke. Može se koristiti u raznim jednostavnim ili složenim procesima kao izvođenje mašina za postizanje daljinskog upravljanja, centralizovane kontrole ili automatske kontrole. Razne kontrole : električni potisni štap je vrsta kretanja rotacije motora u linearno recipročno kretanje uređaja za električni pogon potisne šipke. Promjenom dužine ruke poluge možete povećati hod. Široka primjena : električni potisni štap se može koristiti za električni krevet, električni kauč, šipku za podizanje električne kabine, industrijski električni sistem za podizanje, okvir kamere, projektor, sistem vjenčanja. Kao što su kroz razne poluge, klackalica ili klipnjača i drugi mehanizmi mogu završiti rotaciju, tresenje i druge složene radnje. Pokret rotacije motora u linearno kretanje, koristeći pozitivnu i negativnu rotaciju motora za završetak akcije potisne šipke.

Više detalja

Item Type:
Mini Linear Electric Actuator
Stroke:
Approx. 200mm / 7.87in
Product Voltage:
12VDC
Push Rod Speed:
10mm/s
Maximum Thrust:
750N
Rated Power:
20W-30W
Ambient Temperature:
40℃-65℃
Noise Level:
Limit Switch
Protection Level:
IP65
Use:
Electric bed, electric sofa, electric booth lifting rod, industrial electric lifting system, camera frame, projector, wedding system, etc.
Color:
White
How to Use:
Install and use :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.