• Nedavno
SFMZCM čitanje 3x lupa puna stranica optičko uvećanje sklopivo A4 LED sočivo stolno povećalo za šivanje pletenja

SFMZCM čitanje 3x lupa puna stranica optičko uvećanje sklopivo A4 LED sočivo stolno povećalo za šivanje pletenja

Zahvalnost:
KM 77.81

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Posebno dizajniran sa četiri sklopive noge, dobar i za upotrebu i za skladištenje. Sa užetom za vješanje možete ga objesiti oko vrata za praktičan rad. Idealno za čitanje karata i novina, popravku sprava, rezbarenje rukotvorina, šivanje, pletenje itd. Sa 4 LED svjetla, korisna za upotrebu u tamnom okruženju. Sa prekidačem za uključivanje/ isključivanje svjetla po potrebi. Posebno dizajniran sa četiri sklopive noge, dobar i za upotrebu i za skladištenje.Sa užetom za vješanje možete ga objesiti oko vrata za praktičan rad.Idealno za čitanje karata i novina, popravku sprava, rezbarenje rukotvorina, šivanje, pletenje itd.Sa 4 LED svjetla, korisna za upotrebu u tamnom okruženju.Sa prekidačem za uključivanje/ isključivanje svjetla po potrebi.Lagan, jednostavan za nošenje.Može se smatrati poklonom za starije i one osobe sa slabim vidom.Specifikacije : boja : Black Material : Pvcmagnifikacija : 3x izvor svjetlosti : 4 LEDs Power isporučuje : 2 * AAA baterije (nisu uključene) Veličina proizvoda : a4leg dužina : 9.8 cm/ 3.8 težina proizvoda : 215g/ 7.5 oz Package veličina : 28 * 21 * 2.5 cm/ 11 * 8.2 * 0.9 težina : cca. 300gpacking sadržaj : 1 x lupa (nije uključena baterija).

Više detalja

Izbor kupaca

Bar lupa - 2x-25x150mm

KM 19.35

Bar lupa2x25x150mmova prenosiva low vision bar lupa idealna je za svakoga u pokretu Nema više žmirenja i naprezanja očiju dok pokušavate čitati sitnim slovima...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.