• Nedavno
Dječaci Djevojke Toddler Ankle čarape 12 paketi Nema Prikaži pamučne djece čarape jastuk tanak

Dječaci Djevojke Toddler Ankle čarape 12 paketi Nema Prikaži pamučne djece čarape jastuk tanak

Zahvalnost:
KM 8.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pamuk, elastičan, najlon. Mašinsko pranje. ★ S obzirom na udobnost djece, mi biramo češnjak pamuk kao glavnu sirovinu. Da bi napravili čarape koje nisu čvrsto, biramo elastični najlon. ★ Djeca koja nose sandale lako su nositi noge, a nakon što se znoju, vjerovatnije će uzrokovati da vam prebacivanje preklinje i padu tokom trčanja. Stoga su naše čarape prozračne i znoje apsorbiraju, što može povećati i trenje i spriječiti klizanje. Naše čarape su čarape za ribu, koje se uglavnom nose u ljetnom i grijanju. Vrhunska konstrukcija pređe i pletenje osiguravaju kvalitetu i povećavaju propusnost zraka. ★ U stvari, djeca se vole znojiti, posebno ljeti, jer se vole kretati, pa im je stopala lakše znojiti. Tako prozračne i znojenje apsorbiraju pamučne čarape mogu osigurati udobnost djece. Međutim, zbog stila mrežice, elastičnost čarapa je relativno dobra, pa nakon pranja posebno sušenja, vjerojatno će se malo smanjiti i samo se trebaju ispružiti samo nekoliko puta za oporavak. Za kupce koji brinu pažljivo birajte pažljivo. Naše čarape su na gležnju, a ne potpuno skrivene u cipelama, sprečavaju da čarape budu ćelavi u cipele. Zato obratite pažnju. ★ Grafikon veličine koju dajemo je za referencu. Molimo obratite pažnju kada ga kupite. Ako je duljina stopala ili starosti vašeg djeteta u pravom položaju za obje veličine, obavezno odaberite veću veličinu. Dužina stopala je tačnija od dobi.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.