• Nedavno
Burosev Potrebno je neko posebno da bude sjajan baka meki jastuk, Dan Day Dekorativni jastučnica, odlična baka dekor dekora za kućnu spavaću sobu Dnevna soba (18 × 18 inča)

Burosev Potrebno je neko posebno da bude sjajan baka meki jastuk, Dan Day Dekorativni jastučnica, odlična baka dekor dekora za kućnu

Zahvalnost:
KM 5.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Meka flanelette. Materijal - Ovaj jastučnica je moderna ukrasa doma, izrađena od plišanih tkanina, udobnih, prozračnih, izdržljivih i elegantnih. Dimenzije-18x18 inča (odstupanje 1-2cm), samo pokriti, nema umetaka. Aplikacija - Izvrsna jastučnica može se koristiti na sofe, jastuci za stolice, jastuci za automobile i presvlake. U bilo kojoj sobi se koristi u bilo kojoj sobi, ali i prekrasan dar vaše porodice ili prijatelja. Zipper-Nevidljivi zatvarač sa šivalicom na ivici za elegantan izgled. Ručno pranje rublja ili strojno pranje ispod 50 ℃, ljepše i izdržljivije nakon peglanja. Meka flanelette. Materijal - Ovaj jastučnica je moderna ukrasa doma, izrađena od plišanih tkanina, udobnih, prozračnih, izdržljivih i elegantnih. Dimenzije-18x18 inča (odstupanje 1-2cm), samo pokriti, nema umetaka. Aplikacija - Izvrsna jastučnica može se koristiti na sofe, jastuci za stolice, jastuci za automobile i presvlake. U bilo kojoj sobi se koristi u bilo kojoj sobi, ali i prekrasan dar vaše porodice ili prijatelja. Zipper-Nevidljivi zatvarač sa šivalicom na ivici za elegantan izgled. Ručno pranje rublja ili strojno pranje ispod 50 ℃, ljepše i izdržljivije nakon peglanja. Dekorativni jastučnici Buroševa pogodni su za kućni dekor, dodajući jedinstveni umjetnički okus u vašoj porodici.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.