• Nedavno
Nautička obala plaža na plaži 18x18 inčni ocean plavi bijeli korožni jastuk set od 2 ljetnog odmora na otvorenom ukrasni jastuci kauč na kauču za kućni kauč Kauč Dekor kauč

Nautička obala plaža na plaži 18x18 inčni ocean plavi bijeli korožni jastuk set od 2 ljetnog odmora na otvorenom ukrasni jastuci kauč

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pamuk. 【Jedinstveni dizajn】 : Naši natpisi na nauticama prekrasno su tiskani na obje strane i imaju elegantan izgled koji impresionira našim gostima. Kao odlična ikona za dom dekora, dajte svoj dom osvježavajući ocean / plaža / obalni / nautički stil. Oni su četverosezorni jastučnici, pogodni za bilo koju sezonu. 【Dobar materijal】 : Obalni poklopci jastuka izrađeni su od pamuka i ima nevidljivi zatvarač. Naši jastuci za bacanje koralja dobro su izrađeni, snažna apsorpcija vlage, meka i udoban dodir, dobar efekt prilagođen koži. Ne samo da neće zaštititi vaš jastuk, ali sve je osvježilo vašu sobu. 【Detalji proizvoda】 : 2 pakovanje plaže jastuk 18x18 inča (45x45cm), uklapa se većinu porodičnih jastuka, a ne uključuju umetanje ili punila. Uzorak ispisano na prednjoj i nazad. Budući da su svaki od naših proljetnih jastuka namotani rukom ušivene i jedinstvene, može biti pogreška 1-2cm, molim vas da razumijete. 【Primjena prilika】 : Naši jastuci od obalnog bacanja su svestrani i pogodni za razne prigode, spavaće sobe, sofe, joga sjedište, stolica, urede, kafiće, na otvorenom i više. Oni su savršeni ukras za unutarnju i na otvorenom. Savjeti za pranje】 : Naši obalni vanjski jastuci nisu lako izblijediti i mogu se ukloniti za pranje. Mašina se može pratiti ili se može pratiti, ali ručno pranje se preporučuje, ne izbjeljivajte, ne osušite prirodno kao bilo koja druga svakodnevna stavka. Naše plaže plave i bijele jastuče od jastuka izrađene su od pamuka, nije lako izblijediti, jedinstveni i kreativni dizajn uzoraka, privlačan, svestran i može se ukrasiti bilo gdje. Ovi živopisni koralj jastuci dodaju vizualni interes za sobu, a oni ne blede. Moderni nautični primorski jastučnici mogu se lako uklopiti bilo koju boju kauča ili bilo kojeg ugla. Možete ukrasiti svoj prostor, koliko god želite. Značajke proizvoda : -Made od visokokvalitetnog pamučnog materijala, izdržljivog, prozračnog, ugodnog, nije lako izblijediti i nije lako nositi. -Unique i kreativni dizajn uzorka. -Elegantni nevidljivi patentni zatvarač za bolji ukupni izgled, glatki patentni patentni zatvarač i jednostavan za umetanje jastuka. Specifikacija proizvoda : -Uključite : 2 kom. Easy Care and Wash : The throw pillow covers can be machine washed or hand washed and left to dry naturally. Topli savjeti : Neznatna razlika između slike i stvarne stavke zbog rasvjetnih efekata, monitora postavki svjetline i kontrasta, itd. Ručno mjerenje može postojati lagano odstupanje. Profesionalna usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja tokom procesa kupovine, slobodno nas kontaktirajte. Osigurat ćemo vam detaljne i profesionalne odgovore!.

Više detalja

-Include:2 PCS Pillow Covers (Not include insert or filler):
-Size:
18 x 18 inches/45x45cm
Widely Used:
Suitable for many places, sofas, benches, bedrooms, cafes, outdoor patios, in the car, etc.:
Easy Care and Wash:
The throw pillow covers can be machine washed or hand washed and left to dry naturally.:
Warm Tips:
There are slight difference between the picture and the real item due to lighting effects, monitor's brightness and contrast settings, etc.:
Manual measurement, size may exist slight deviation.:
Professional Service:
If you have any questions during the shopping process, please feel free to contact us. We will provide you with detailed and professional answers!:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.