• Nedavno
Divovsko, ružičasto zlato 18 brojeva balona-40 inča | Baloni za 18. rođendan sa balonima za konfete | ružičasto zlato ukrasi za 18. rođendan za djevojčice / baloni sa 18 brojeva, 18 rođendanskih ukrasa za djevojčice

Divovsko, ružičasto zlato 18 brojeva balona-40 inča | Baloni za 18. rođendan sa balonima za konfete | ružičasto zlato ukrasi za 18.

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veliki 40 inčni pristupačne 18 rođendan balon-u potrazi za sretan 18. rođendan dekoracije za djevojčice rose gold. Ovi pravi Rose Gold broj 18 Baloni za rođendane savršeni su za Coachella tematske potrepštine za rođendanske zabave ili dekoracije za rođendanske zabave kada okrenete 18 godina rođendanske dekoracije, godišnjicu ili bilo koju drugu prvu vrijednu proslave bilo da je to proslava. Broj 18 baloni od ružičastog zlata paket sa helijumom koji će ispuniti zabavu iz snova!. Predivan dodir balona sa brojem 18 sa paketom konfeta-planiranje rođendanskog dekora od ružičastog zlata koji je takođe povoljan sa ovim balonima od ružičastog zlata sa brojem 18. Ovaj balonski brojevi 18 dolazi sa velikim brojem ružičastog zlata 1 i 8 balona, sa paketom od 5 pravih balona od ružičastog zlata od lateksa, tako da ovo čine najboljom rođendanskom zabavom u svom životu—koju bi pamtili godinama. Ovaj ogromni 40 inčni baloni sa brojem od ružičastog zlata 18 savršeno su napravljeni od visokokvalitetnog vrhunskog folijskog materijala koji ih čini savršenim ukrasima za tuširanje od ružičastog zlata i na otvorenom. Šta ćete dobiti : .

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.