• Nedavno
Chrome metalik Baloni za Party 50 stav 12 inčni debeli lateks Baloni za rođendan vjenčanje angažman godišnjica Festival Picnic ili bilo prijatelji & amp; Family Party Dekoracije-srebro

Chrome metalik Baloni za Party 50 stav 12 inčni debeli lateks Baloni za rođendan vjenčanje angažman godišnjica Festival Picnic ili

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Baloni specifikacija : metalni baloni su klasični i najpopularniji baloni. Srebrna hromirana metalik boja je nadograđena verzija ove godine. Pakirali smo 50 kom odvojeno za svaku boju . To je najbolji izbor za različite teme stranke. Svijetle boje i vrijeme boravka : VUMSUM šareni hromirani baloni uključuju zlato, srebro, ružičasto zlato, plemenitu ljubičastu, tamnoplavu i zelenu. Neprozirne su i mogu se napuniti vazduhom ili helijumom. Dugotrajni baloni ispunjeni vazduhom ostaće puni mesec dana, dok će sa helijumom ostati 24 sata. Kvalitet i primjena : srebrni hromirani metalni baloni od lateksa su izdržljivi i 20% deblji od prosječnih balona od lateksa. Mogu se ponovo koristiti za sve dekoracije za zabave u zatvorenom i na otvorenom. Kao Baby shower, dječija soba, proljetna bašta, matura, ljetna zabava itd. Pažnja i upozorenje : određena razlika u boji nastaje nakon oksidacije. Molimo vas da ne punite balone i izbjegavajte opekotine od sunca, pregrijavanje, šiljasti predmet i pretjerano trenje. Zbog automatskog sistema pakovanja, imajte na umu da su sve rupe ili probušeni baloni unutar 1 ili 2 kom za jedan balon normalna pojava. Sigurnost : vumsum Baloni za zabave su netoksični i ekološki prihvatljivi.

Više detalja

Metallic balloons is the classic and most popular balloons. The Silver chrome metallic color is the upgraded version this year. We packaged 50 pcs apart for every color . It is a best choice for your different theme party. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.