• Nedavno
Oh, mesta ćete ići 18 set balona Mylar - dekor zabave - 3 komada

Oh, mesta ćete ići 18 set balona Mylar - dekor zabave - 3 komada

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vaša maturna strana je odlična na velika mjesta sa jedinstvenim zabavama poput ovih balona dr Seuss. Mylar baloni sadrže citate iz "Oh. Mjesta koja ćeš ići. " i dizajnirani su tako da izgledaju kao popularna knjiga dr Seuss. Zrak balone folije šarenim balonima za lateks za stvaranje balona za nedavni grad ili ukrase mature. Set od 3 milerskih balona. Veličina : 18 inča. 3 Mylar Balloon. Vaša maturna strana je odlična na velika mjesta sa jedinstvenim zabavama poput ovih balona dr Seuss. Mylar baloni sadrže citate iz "Oh. Mjesta koja ćeš ići. " i dizajnirani su tako da izgledaju kao popularna knjiga dr Seuss. Zrak balone folije šarenim balonima za lateks za stvaranje balona za nedavni grad ili ukrase mature. Set od 3 milerskih balona. Veličina : 18 inča. 3 Mylar Balloon. Vaša maturalna strana je odlična mjesta sa jedinstvenim zabavama poput ovih balona dr Seuss ™! Mylar baloni sadrže citate iz "Oh! Mjesta koja ćeš ići! " I dizajnirani su tako da izgledaju kao popularna knjiga dr Seuss ™. Uparite balone folije s šarenim balonima lateksa kako biste stvorili balon za aranžman za nedavni grad ili ukrase mature. Mylar. (3 kom. Po jedinici) 18 ".

Više detalja

Izbor kupaca

Qualatex 16 Onyx Crni Baloni

KM 13.27

Dodajte malo boje svojoj zabavi sa našim 16 " Onyx crnim balonima od lateksa Ovi veliki Onyx crni baloni od lateksa dodat će veliki utjecaj na vaš dekor za zabavu! Koristite sami ili komb

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.