• Nedavno
Tematske party baloni, svečana proslava dekoracije, rođendani dekoracije za dječake, djevojke,muškarci & žene,jedinstven, zabava & jarke potrepštine.

Tematske party baloni, svečana proslava dekoracije, rođendani dekoracije za dječake, djevojke,muškarci & žene,jedinstven, zabava &

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket uključuje : 1 kom baner za Sretan rođendan, 1 kom veliki toperi za torte, 12 umetaka za torte, 15 kom svijetli balon set sa 3 stila. To je cool poklon za gril ili prijatelja, a sve-u-jednom pakovanje je lako za nošenje, uživajte u rođendanskoj zabavi. Nezaboravne Uspomene. Jedinstveni baner za Sretan rođendan, baloni jarkih boja, slatki Toper za torte. Potrepštine za zabavu će stvoriti odličnu zabavu za vašu zabavu i mogu pomoći vašem djetetu da provede nezaboravnu noć. Kvalitetan materijal : potrepštine za rođendanske zabave za dječake i djevojčice izrađene su od 100% sigurnih i ekološki prihvatljivih materijala, savršen je za dječje zabave, rođendane, ljetne zabave i dekoracije za zatvorene i vanjske prilike, dodajući prazničnu atmosferu svakom occasion.CC. uživajte u zabavi : naše potrepštine za rođendanske zabave trajat će vam neko vrijeme da se okupite. Naši toperi za torte mogu se koristiti za ukrašavanje deserta ili za zabavu nakon večere, kao što su rekviziti za fotografije i dekoracije za fotografije, a također su odlični za rođendansku zabavu na temu crtića decorations.CC. 100% zagarantovano zadovoljstvo : naš tim za korisničku podršku je prijateljski i entuzijastičan, ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim potrepštinama za zabave, kontaktirajte nas direktno.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.