• Nedavno
Sunčani šešir, podesivi kaubojski šešir za kamionsku plažu ribolov Golf, bejzbol kapa za muške žene

Sunčani šešir, podesivi kaubojski šešir za kamionsku plažu ribolov Golf, bejzbol kapa za muške žene

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje kopče. Tkanina : Kapa je napravljena od poliestera i uključuje duks koji opako na vlagu. Šešir i obod milita vlagu i znojite iz lica dok držite sunce iz vaših očiju. Podesivo zatvaranje leđa : Koristite prikladnu zatvarač za povratak u prilagođenu poklopcu za bejzbol u glavu i osigurajte maksimalnu udobnost i sigurnu stanu u svakom trenutku. Dizajn uniseksa čini ga pogodnim za muškarce i žene. Primjenjiva scena : Ovaj bejzbol kapa za odrasle savršena je odjeća za one s aktivnim stilovima života. Ostanite cool tokom treninga, putovanja, biciklizma, ribolova, trčanja, planinarenja, bavljenja sportom i još mnogo toga. Držite svoje tijelo hladnoćom kad su na otvorenom tokom ljetnih mjeseci. Napravite sjajan poklon : Ove bejzbol kapice čine izvrsnu sadašnju ideju za vaše prijatelje i voljene osobe. Jedna veličina odgovara svim dizajnu obećava sigurnom i udobnom fit svaki put. Nakon prodaje : Imamo profesionalni tim za prodaju, pls pošaljite nam e-poštu ako imate bilo kakvih pitanja, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Dobrodošli u našu trgovinu! 1. Ne dozvolite da vas obični obrasci osramoti! 2. Ne dozvolite da vas inferiorni materijali otrovi! 3. Ne dozvolite da vam neprofesionalni prodavci daju loše iskustvo nakon prodaje! 4. Dakle, odaberite nas, sačuvajte nevolje! Značajke proizvoda : 1. Ojačana kruna sa oksfordnim oblogom. 2. Duks se dodaje iznutra za apsorbiranje znojenja i wicking vlage 3. Podesivi dizajn kopče na poleđini, slobodno podešavanje veličine šešira, snažne prakse. Napomena : >>> Možda postoji mala razlika u boji zbog monitora, kamere ili drugih faktora, koji bi trebali biti prihvatljivi, molimo pogledajte fizičku stavku. >>> Veličina se mjeri ručno, uz laganu grešku, ali ne utječe na normalnu upotrebu.

Više detalja

Izbor kupaca

Muški šešir seksa

KM 14.79

100% pamuk Mašinsko pranje Stan za snimanje unutrašnjih šavova, 3,75 "krune." Classic "Funds Front & Back Moseri Apsorbent Pro glava Gospodin Zo seks vosak je posebno formulirani surf vos

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.