• Nedavno
Držač baterije za baterije Rebeltoolco nosači baterije. Kompatibilan je sa bežičnim baterijama od 20V i 60V i 60V. Držač alata Organizator za pohranu za bateriju, pribor i organizaciju alata.

Držač baterije za baterije Rebeltoolco nosači baterije. Kompatibilan je sa bežičnim baterijama od 20V i 60V i 60V. Držač alata Organizator

Zahvalnost:
KM 9.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Držite svoju radnu stanicu i organizirajte kako biste mogli lako pronaći svoje alate i ostvariti posao brže. Naš nosač baterije za dewalt baterije dizajnirani su tako da vam pomognu da se vaše bežične baterije organizira, lako se nađu i traje duže. Kompatibilan sa 20 volti i 60 Volts Dewalt punjenim bežičnim baterijama. Naši držači baterije kompatibilni su s DEWALT 20 V i 60 V Flex Volt baterijom baterije. Svaka ima 3 rupe za vijke za jednostavnu i čvrstu zidnu ugradnju. Izdržljiv od vrlo jake ABS plastike. Naši nosači baterije izrađeni su visokim ABS plastikom koji osiguravaju dugotrajnu izdržljivost koja neće puknuti ili probiti hladno vrijeme ili pod intenzivnim uvjetima rada i suzama teškog radnog dana. Brzo promijenite baterije klikom na gumb. Naši pohrana lako pušta klikom na gumb dok koristite gumb za otpuštanje na bateriji. Jednom zaključan, baterija je osigurana i sve kontaktne točke baterije su zaštićene. Priložite dodatne baterije na svoj kaiš alarma prilikom rada na merdevinama ili inscenacija. Naše lagane nosače baterije pričvršćivat će na pojas tako da možete priložiti dodatne baterije oko struka olakšavajući da biste brzo promijenili baterije na bilo kojem poslu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.