• Nedavno
GRAB N 'Idite pakovanje pelena, sve u jednoj kutiji za bebe, uključuje 8 brisača za bebe, pelenu, pelenu, mijenjanje jastučića i za jednokratnu kašiku za smeće. Lako i ne glomazno putovanje za bebe!

GRAB N 'Idite pakovanje pelena, sve u jednoj kutiji za bebe, uključuje 8 brisača za bebe, pelenu, pelenu, mijenjanje jastučića i za

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Najlakši i najprikladniji način putovanja sa bebom, nema više pakiranja neugodne torbe pelena, samo ga zgrabite i idite! Sjajno za mame i tate, uklapa se u džep leđa traperica!. Odgovara u džepu, automatsko nadzornu ploču, torbicu, traperice, ruksak, crtanje i još mnogo mjesta!. Savršeno za svakodnevnu upotrebu, vanredne situacije i u životu Go!. Sadrži : 8 maramice, pelena, mijenjač, ​​jastučić, kem pelene i vrećicu za smeće za jednokratnu upotrebu. Najlakši i najprikladniji način putovanja sa vašom bebom, nema više pakiranja neugodne torbe pelena, zgrabite i idite! GRAB N 'IGE pečat se uklapa u vaš džep, torbicu, ruksak, traperice, automatsko nadzornu ploču, crtanje, stol i još mnogo mjesta. Sjajno za mame i tate, tata se pojačaju do tanjira, jednostavno ga klizi u džepove u leđima i odlazi! Sjajna prenoćnica za promjenu paketa za bake i djedove! Ne glomazan i super zgodan. Sadrži 8 brisača za bebe, pelene, kem pelene, preklopne tastere i za jednokratnu kašu za smeće. Uključeni su uključeni paketi sa pelenama.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.