• Nedavno
Torbe za kolica za bebe Veliki kapacitet Mummy Nappy Torba višenamjenska putnička torba za materinstvo Viseća torba za pohranu Dječji krevet za bebe Peleni viseći držač za skladištenje dojenčadi Crib Nafary organizator

Torbe za kolica za bebe Veliki kapacitet Mummy Nappy Torba višenamjenska putnička torba za materinstvo Viseća torba za pohranu Dječji

Zahvalnost:
KM 25.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Samo za pohranu torba, drugi dodaci Demo na slici nije uključen!. ✪ Izolirani okvir za piće je fleksibilan i pogodan je za većinu čaša i boca, a može se oprati. ✪ Ova torba za pohranu je hladnjak pića i potrepštine koja može biti teleskopska i pogodna je za većinu nosača za bebe i ručke . ✪ Lako je postaviti pića poput boca i šalica za kafu, a vrlo je zgodan za vas Da biste lako pristupili važnim predmetima . ✪ Samo za pohranu, drugi dodaci Demo na slici nije uključen!. ✪ Izolirani okvir za piće je fleksibilan i pogodan je za većinu čaša i boca, a može se oprati. ✪ Ova torba za pohranu je hladnjak pića i potrepštine koja može biti teleskopska i pogodna je za većinu nosača za bebe i ručke . ✪ Lako je postaviti pića poput boca i šalica za kafu, a vrlo je zgodan za vas Da biste lako pristupili vrećica za kolica za bebe Veliki kapacitet Mummy Nappy Torba za materinstvo za skladištenje dječjeg kreveta za dječji krevet za skladištenje kreveta za skladištenje kreveta za pohranu dječjeg kolica za skladištenje mammy nareppy torba za djecu Vodootporna mamna torba sa remenom na pelene za putovanja Veliki kapacitet Description : 100% potpuno nova i visoka kvalitetna. Jednostavno postavljanje pića poput boca i šalica za kafu, a vrlo je zgodno za lakše pristupiti važnim artiklima. Izolirani okvir za piće je fleksibilan i pogodan za većinu šoljica i može se popraviti stroj. Materijal je vrlo siguran i Siguran za upotrebu. Samo zarez, drugi dodaci Demo na slici nije uključen! Tip : Kolica za pohranu Bagmaterijal : PVC Vodootporna membrana + Epe Pearl Pamučni sloj + Poliester Clatepplications : Domaćinstvo, izlet, boca, pelena, dnevni list Potrebne mogućnosti : skladištenje, očuvanje topline, kolica za bebe, jednostavna za uzemljenje, fleksibilna, stroj za pranje, ekološki safe Dimenzija : app.36x5,51x5,51instyle : siva, fuksija, crna (opcionalno) Količina : 1 PCNOTE : 1. Molimo vas da dopustite grešku 0-1cm zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što licitirate.2.Due na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala! Paket uključuje : 1 kom. X kolica za pohranu kolica.

Više detalja

Type:
Stroller Storage Bag
Material:
pvc waterproof membrane + polyester canvas + EPE pearl cotton layer + polyester cloth
Applications:
Household, outing, bottle, diaper, daily necessities
Features:
Storage, heat preservation, retractable, baby carriage, easy to take, flexible, machine washable, environmentally safe
Dimension:
app.36x14x14cm/14.17x5.51x5.51in
Style:
Gray, fuchsia, black (optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Stroller Storage Bag :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.