• Nedavno
6 kom Radna kapa sa dugmadima i trakom za žene, duga kosa, crno-bijeli uzorak udice za ribu

6 kom Radna kapa sa dugmadima i trakom za žene, duga kosa, crno-bijeli uzorak udice za ribu

Zahvalnost:
KM 13.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mašinsko Pranje.Ne bi vam trebao podešavati šešir sa dugmadima cijeli dan. Karakteristike : 1. Vrhunski pamučni materijal : hirurška kapa je napravljena od visokokvalitetnog poliestera, koji je lagan, udoban, prozračan, prijatan za kožu, udoban za dugo nošenje. Specifikacije pol : žene pogodno godišnje doba : sva godišnja doba; materijal : lagani i prozračni poliester, pamučna traka za znoj, plastična dugmad; Veličina : Jedna veličina odgovara većini, tinejdžerima, ženama i muškarcima; boja : dostupni različiti stilski uzorci; pakovanje : 6 pakovanja dugmadi kape. Nema više prekida kose tokom dugih sati rada. Dizajn dugmeta i trake za znoj dugmad mogu efikasno zaštititi uši, a traka za znoj na čelu može brzo da apsorbuje znoj i održava vaše čelo suvim i svežim. Dugme ugrađena traka za znoj ima dobru sposobnost vlaženja vlage, izbjegavajte da vam znoj padne na oči i čini vas koncentrisanim na svoj posao. Podesiva veličina : elastična traka na poleđini čini naše medicinske šešire lakim za nošenje i pristaje svakom obliku glave, radni šešir neće učiniti da osjećate nelagodu čak i da je zategnut.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.