• Nedavno
Sedlback Supply Retro Patch Nestrukturirani Šešir Od Sumota

Sedlback Supply Retro Patch Nestrukturirani Šešir Od Sumota

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

50% Poliester, 50% Pamuk. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Karakteristike : visokokvalitetna zakrpa, nestrukturirana, niskog profila. Komfor : opušten, nestrukturiran oblik pruža komfor. FIT : Snapback zatvaranje čini šešir jednom veličinom za sve. RETRO dizajn : ova elegantna zakrpa profesionalno je dizajnirana za pružanje starog školskog / vintage izgleda. Ovaj Retro Patch Supply Retro Patch nestrukturirani šešir od Sumota profesionalno je tkan i pleten najkvalitetnijim materijalom i dokazano je pouzdan u najtežim vanjskim uvjetima. Seddleback Supply Retro Patch nestrukturirani šešir od Sumota savršen je za dani pecanja, kampovanja, planinarenja i druženja sa prijateljima na koncertima i barovima. Ne postoji ništa slično osjećaju oblačenja ovog klasičnog snapbacka na otvorenom. Odmah možete osjetiti bezvremenski stil i nostalgiju koju emituje. Njegov zamršeni dizajn zakrpa ističe se u gomili, a estetika zemlje dodaje određenu finoću svakom izgledu. Od spolja do barova, ovaj old-school snapback se može nositi s povjerenjem. Ne samo da ovi šeširi nude mekan, udoban osjećaj sa niskim profilom, vintage izgledom, već se i prilagođavaju bilo kojoj veličini. I možete biti sigurni da je svaki šešir stručno izrađen od visokokvalitetnih materijala. Sa zalihama sedla, znate da uvek dobijate vrhunske proizvode, pa uzmite svoj šešir od somota danas!.

Više detalja

Izbor kupaca

Seks vosak muški šešir

KM 14.78

100% pamuk Mašinsko Pranje Ravni vizir, lijepljenje unutrašnjih šavova, kruna od 3,75" "Classic"karakteristike vezeni logotipi prednji i zadnji Mositure upijajuća pro traka za glavu Seks

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.