• Nedavno
Američki Needle Cadillac GM General Motors Car Company podesivi Snapback kamiondžija Bejzbol šešir

Američki Needle Cadillac GM General Motors Car Company podesivi Snapback kamiondžija Bejzbol šešir

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brušeni Pamuk, Platno. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Šešir vrhunskog kvaliteta napravljen od udobnog brušenog pamučnog platna : ovaj uniseks Bejzbol šešir izrađen je od vrhunskog brušenog pamučnog platna i odličnim šavovima. Savršeno se uklapajte uz podesivi SNAPBACK : svaki šešir je podesiv za širok raspon veličina uz brzo podešavanje plastičnog snapbacka. Izgledajte i osjećajte se sjajno s klasičnim dizajnom šešira sa zakrivljenim obodom : ova sportska kapa s 5 ploča zadržava oblik i detaljno je opisana s klasičnim unaprijed zakrivljenim obodom i mrežastim stranama i oblogama. Podijelite svoju ljubav prema CADDY kulturi i načinu života : vrhunac ove američke kape za igle je vezeni merrowed flaster s prednje strane. Zvanično licencirani Cadillac Motors proizvod. AMERICAN NEEDLE, preko 100 godina kvaliteta, inovacija i tradicije : American Needle svoj uspjeh pripisuje odanosti kompanije svojim osnovnim principima zanatstva, liderstva, individualnosti i naslijeđa, dok neprestano izmišlja dinamične nove koncepte i izraze pokrivala za glavu. Podijelite svoju ljubav prema Caddy kulturi i načinu života. Vrhunac ove američke kape za igle je vezeni merrowed flaster sa prednje strane. Zvanično licencirani Cadillac Motors proizvod. Ovaj uniseks Bejzbol šešir izrađen je od vrhunskog brušenog pamučnog platna i odličnim šavovima. Svaki šešir je podesiv za širok raspon veličina uz brzo podešavanje plastičnog snapbacka. Ovaj sportski 5-panel strukturirani fit ballcap zadržava svoj oblik i detaljno je sa klasičnim prethodno zakrivljenim obodom i mrežastim stranama i oblogama. American Needle svoj uspjeh pripisuje odanosti kompanije svojim osnovnim principima zanatstva, liderstva, individualnosti i naslijeđa, dok neprestano izmišlja dinamične nove koncepte i izraze pokrivala za glavu.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.