• Nedavno
Hurley muški M H2o Dri Obalni šešir

Hurley muški M H2o Dri Obalni šešir

Zahvalnost:
KM 22.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Visok kvalitet : lagana i prozračna bejzbol kapa sa ravnim obodom sa H2 O-DRI tkaninom i trakom za znoj za bolji komfor. Aktivna pokrivala za glavu : tkanina za vlaženje održava vas suhim i udobnim; savršena ljetna pokrivala za glavu koja ostaju stavljena prilikom džogiranja, klizanja, bavljenja sportom ili vježbanja. Ravan obod : zaštitite oči i ostanite hladni tokom vrelih letnjih dana sa ovim ravnim šeširom sa kopčanjem; oseća se kao favorit pravo iz kutije. SNAP-BACK : ovaj muški šešir odgovara većini veličina glave; podesivo zatvaranje sa zatvaračem osigurava savršeno prianjanje i udobnost tokom dana. Lako održavanje : ručno pranje; Molimo pogledajte Opis proizvoda za više detalja.

Više detalja

Izbor kupaca

Dickies Muška kapa od platna

KM 12.49

50% Pamuk, 50% Poliester Uvezeno Snap zatvaranje Mašinsko Pranje Jedna veličina odgovara većini Strukturirani build; srednji profil Poluzakrivljena novčanica; podesivo zatvaranje sa kop�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.