• Nedavno
adidas muški Superlite opušteni šešir za performanse stariji Model

adidas muški Superlite opušteni šešir za performanse stariji Model

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

93% Poliester, 3% Prirodna Lateks Guma, 2% Spandex, 2% Najlon. Uvezeno. Zatvaranje čičaka. Samo Ručno Pranje. Napravljen od recikliranog materijala. Lagana kapa sa 6 ploča sa premium 3 D zavarenom značkom sportskog logotipa. Mreža obezbeđuje vrhunski protok vazduha i vlagu. UPF 50 zaštita od sunca za zaštitu od najštetnijih sunčevih zraka. Hook-and-loop zadnje zatvaranje za podesivo prianjanje. Superlite je vaša svakodnevna kapa za performanse za laganu zaštitu, udobnost i fit. njegov vrhunski 3 D zavareni logo sa mrežom omogućava maksimalnu prozračnost i vlagu. pruža UPF 50 za vrhunsku zaštitu od sunca za inhibiciju štetnih uv zraka. napravljen od recikliranog materijala.

Više detalja

Izbor kupaca

Hurley Del Mar Trucker

KM 9.99

tkanina Uvezeno Zatvaranje dugmeta Krenite sa stilom noseći šešir za kamione Hurley Del Mar Poliester konstrukcija Konstrukcija sa pet ploča Mrežasta podloga za prozračno nošenje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.