• Nedavno
Ispod oklopa Muška prazna kapa za Blitzing

Ispod oklopa Muška prazna kapa za Blitzing

Zahvalnost:
KM 49.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvaranje na navlačenje. Ua Classic Fit ima prethodno zakrivljeni vizir i strukturirane prednje ploče koje održavaju oblik sa niskim profilom. Prednja ploča sa podlogom od pene za dodatnu udobnost. Ua microthread tkanina koristi redizajnirana vlakna dizajnirana da daju superiornu rastezljivost i prozračnost. Ugrađena toplotna traka za znoj uklanja znoj kako bi vas održala hladnim i suhim. Stretch konstrukcija pruža udoban fit. Under Armour misija je da sve sportiste učini boljim kroz strast, dizajn i nemilosrdnu potragu za inovacijama. Gdje smo počeli? Sve je počelo sa idejom da se napravi superiorna majica. Tehnologija iza Under Armour-ovog raznovrsnog asortimana proizvoda za muškarce, žene i mlade je složena, ali program za ubiranje prednosti je jednostavan : nosite Heat Gear kada je vruće, Cold Gear kada je hladno i All Season Gear između ekstrema.

Više detalja

Izbor kupaca

Columbia Punchbowl Trucker

KM 1.00

100% Pamuk; 100% Poliester Uvezeno Zatvaranje na navlačenje Samo Ručno Pranje Kamiondžija stil : ova kamiondžija Snap Back Ball kapa ima zabavne grafike hrabro napredpokazujući svoju lj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.