• Nedavno
Kangol Opran Bejzbol,

Kangol Opran Bejzbol,

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Podesivo zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike. Naša kuglična kapa koja odgovara većini ima obim od 2 5/8 " vrha. 6 ploča, kožna traka za leđa i kengur logo dodaju stil ovom šeširu. Udoban šešir : svaka kangol kapa kreirana je imajući na umu i modu i udobnost. Ovaj ležerni šešir napravljen je od 100% pamuka. Ovaj bejzbol šešir za muškarce i žene curi kvalitetno i nevjerovatno je lagan i udoban. Kapa za proljeće i ljeto : ovu laganu kapu od vate za ljeto i proljeće najbolje je nositi u toplim danima. Njegov obod pomaže da vam sunce ne izađe iz očiju dok ste vani. Takođe nudi prozračnost, što ga čini idealnim vanjskim dodatkom. Modna bejzbol kapa : ovaj kangol šešir je funkcionalan i čini odličan modni izraz. Ova kapa je najbolje uparena sa casual odjećom. Izgleda sjajno uz ostale dodatke poput sunčanih naočara ili nakita. Bejzbol šeširi su bezvremenski klasik. Odlična ideja za poklon : ako niste sigurni šta da poklonite voljenoj osobi za rođendan, iznenadite je ovim kangol šeširom. Uživat će u oblačenju zabavnog dodatka poput ovog elegantnog šešira i bit će lijep dodatak svakoj odjeći. Oprana pamučna podesiva Bejzbol Lopta sa starinskim krojem, ima meke nestrukturirane panele i kožnu traku za leđa. Njegov čist izgled i bezvremenski oblik čine ga savršenim šeširom za sva godišnja doba. Ukrštanje na izvezenom logotipu kengura dodaje definiciju.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.