• Nedavno
EfhVTCfvX Billy Strings Bejzbol Kapa Podesiva Bejzbol Kapa Cool Tata Šešir Crna

EfhVTCfvX Billy Strings Bejzbol Kapa Podesiva Bejzbol Kapa Cool Tata Šešir Crna

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvaranje vezica. Samo Ručno Pranje. Poliester.Oksfordska Postava, Prirodna Udobna Prozračna, Lagana I Suha, Dodajte Traku Za Upijanje Znoja Unutra, Može Upiti Znoj I Ukloniti Vlagu. Veoma Je Pogodan Za Plažu, Park, Bazen, Teretanu, Paradu, Porodicu, Roštilj, Letnju Zabavu, Sportske Sastanke Itd. Dobro Pristaje Uz Glavu, Dizajn Sa Podesivim Grudima Za Leđa, Slobodan Za Podešavanje Veličine Kapice, Praktičan, Može Se Koristiti U Četiri Godišnja Doba, Dizajn Ventilacionog Otvora, Nije Zagušljiv, Lagan, Nije Jednostavan Za Promjenu, Jednostavan Za Nošenje, Moderan Šešir, Trajni Profil, Stil Nošenja. Pogodno Za Muškarce I Žene, Čak I Za Adolescente. pogodno za bilo koje mjesto i godišnje doba. Kada Potvrdite Nalog.Potrebna Su Nam 3 Dana Za Pripremu Robe I 8-15 Dana Za Isporuku. Tkanina Je Gusta, Osjećaj Tvrd, A Obodna Ploča Obrva Tvrda. Zbog Posebnosti Ravnog Šešira, Obod Se Ne Može Saviti Po Volji. Vrh Oboda Je Ojačan, Postava Oxford Je Prirodna I Udobna, Prozračna, Lagana I Suha, A Traka Za Upijanje Znoja Je Dodata Unutra Kako Bi Apsorbirala Znoj I Uklonila Vlagu. Dobro Pristaje Uz Glavu, Dizajn Sa Podesivim Grudima Za Leđa, Slobodan Za Podešavanje Veličine Kapice, Praktičan, Može Se Koristiti U Četiri Godišnja Doba, Dizajn Ventilacionog Otvora, Nije Zagušljiv, Lagan, Nije Jednostavan Za Promjenu, Jednostavan Za Nošenje, Moderan Šešir, Trajni Profil, Stil Nošenja. Ova uniseks bejzbol kapa pogodna je za muškarce ili žene, tako da ne morate brinuti o razlikama u stilu između muškaraca i žena. Svidjet će vam se materijal i odličan je za trčanje bez znojenja kose. Ima Jaku Praktičnost, Može Se Koristiti U Svim Godišnjim Dobima I Ima Dizajn Otvora, Nije Sparan, Lagan, Nije Jednostavan Za Promjenu, Jednostavan Za Nošenje.

Više detalja

Izbor kupaca

Maui Jim Kapa Za Bejzbol

KM 34.30

100% pamuk Uvezeno Kopča za zatvaranje Polarizirano Samo Ručno Pranje Kliknite na vezu Maui Jim iznad da posjetite našu trgovinu brendova, gdje možete pronaći cijeli naš katalog sunča

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.