• Nedavno
Vanjska bejzbol kapa sa dugmadima za držač Face_Mask za žene i muškarce podesivi šeširi za nošenje navlake za lice

Vanjska bejzbol kapa sa dugmadima za držač Face_Mask za žene i muškarce podesivi šeširi za nošenje navlake za lice

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Zatvaranje dugmeta. Samo Ručno Pranje. Vrhunski materijal : izrađen od visokokvalitetne pamučne tkanine, lagan, prozračan, izdržljiv, mekan i udoban. Dizajn dugmadi : sa dugmadima za zaštitu ušiju za one koji nose face_mask. Omogućava vam da stavite kaiševe za face_mask oko dugmadi. Podesivo : praktična strapback za prilagođeno postavljanje bejzbol kape na glavu i osiguravanje maksimalne udobnosti. Višestruka Primjena : Pogodno za zatvorene i vanjske prostore, sport, radna mjesta, zabave, maturu, teretanu, putovanja, kupovinu, svakodnevni život i tako dalje. Obavezna dobra kapa : prozračna, meka, kvalitetna i funkcionalna. Zaštitite sebe i svoju porodicu u posebnim vremenima. Rupa za rep : za izradu neurednih punđa, repova i drugih lijepih frizura. Moderan i funkcionalan. Dobra upijajuća funkcija, a njegov mrežasti dizajn može povećati propusnost šešira. Sjajni pokloni : lijep poklon za svoju porodicu, prijatelje i ljubavnike. Dobro za svakodnevne aktivnosti na otvorenom za zaštitu od sunca, atletski, Bejzbol, tenis,šetnju psa, trčanje, ribolov, planinarenje, kampovanje, odlazak na putovanja, plažu, lov. Jeste li umorni od face_masks boli uši? Isprobajte ovaj bejzbol šešir sa dugmetom da vas spasi od čireva u uhu!.

Više detalja

Izbor kupaca

Maui Jim Kapa Za Bejzbol

KM 34.30

100% pamuk Uvezeno Kopča za zatvaranje Polarizirano Samo Ručno Pranje Kliknite na vezu Maui Jim iznad da posjetite našu trgovinu brendova, gdje možete pronaći cijeli naš katalog sunča

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.