• Nedavno
Vanjska bejzbol kapa sa dugmadima za držač Face_Mask za žene i muškarce podesivi šeširi za nošenje navlake za lice

Vanjska bejzbol kapa sa dugmadima za držač Face_Mask za žene i muškarce podesivi šeširi za nošenje navlake za lice

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Zatvaranje dugmeta. Samo Ručno Pranje. Vrhunski materijal : izrađen od visokokvalitetne pamučne tkanine, lagan, prozračan, izdržljiv, mekan i udoban. Dizajn dugmadi : sa dugmadima za zaštitu ušiju za one koji nose face_mask. Omogućava vam da stavite kaiševe za face_mask oko dugmadi. Podesivo : praktična strapback za prilagođeno postavljanje bejzbol kape na glavu i osiguravanje maksimalne udobnosti. Višestruka Primjena : Pogodno za zatvorene i vanjske prostore, sport, radna mjesta, zabave, maturu, teretanu, putovanja, kupovinu, svakodnevni život i tako dalje. Obavezna dobra kapa : prozračna, meka, kvalitetna i funkcionalna. Zaštitite sebe i svoju porodicu u posebnim vremenima. Rupa za rep : za izradu neurednih punđa, repova i drugih lijepih frizura. Moderan i funkcionalan. Dobra upijajuća funkcija, a njegov mrežasti dizajn može povećati propusnost šešira. Sjajni pokloni : lijep poklon za svoju porodicu, prijatelje i ljubavnike. Dobro za svakodnevne aktivnosti na otvorenom za zaštitu od sunca, atletski, Bejzbol, tenis,šetnju psa, trčanje, ribolov, planinarenje, kampovanje, odlazak na putovanja, plažu, lov. Jeste li umorni od face_masks boli uši? Isprobajte ovaj bejzbol šešir sa dugmetom da vas spasi od čireva u uhu!.

Više detalja

Izbor kupaca

NFL New Era OTT Hood

KM 3.33

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju Idite na vaše naredbe za početak povratka...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.