• Nedavno
PUMA Muška perforirana Podesiva kapa Evercat Stream

PUMA Muška perforirana Podesiva kapa Evercat Stream

Zahvalnost:
KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje čičaka. Samo Ručno Pranje. Tkanina za performanse od mješavine 100% poliestera. Klasična kruna sa šest ploča i zakrivljeni obod. Sito štampana grafika logotipa na prednjoj strani. Bočni paneli sa vazdušnom mrežom za disanje. Podesivi stap od tkanine na leđima sa zatvaračem na čičak - jedna veličina odgovara većini (uniseks veličina za odrasle). Legura PUMA Evercat daje klasičnom stilu sportsku siluetu sa rastezanjem i udobnošću performansi fit.La aleación PUMA Evercat le da al estilo clásico una silueta deportiva con un rendimiento elástico y ajuste cómodo.푸마 에버캣 합금은 클래식한 스타일링과 기능성 신축성과 편안한 핏으로 스포츠 실루엣을 제공합니다.

Više detalja

Izbor kupaca

Otto Cap mens Trucker

KM 1.00

Poliester, Mreža, Najlon Snap zatvaranje Pogledajte donji odjeljak opisa; za specifikacije proizvoda i detalje Svaki stil ima mnogo varijacija boja, dostupnih štampanih i vezenih šešira.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.